تیتر امروز

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مردم فضای امن می‌خواهند، نه فضای امنیتی/ اصلاح غیر رسمی قانون اساسی!/ به این زودی‌ها جنگی رخ نخواهد داد

این صد و سی و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...

روحانی: آماده مذاکره هستیم؛ بسم الله به نقطه اول برگردید

رئیس‌جمهور در آیین بهره‌برداری از طرح‌های صنعت آب استان اردبیل گفت: آب را هیچوقت نمی‌توان تنها با توسعه گره زد چرا که با حیات مردم گره خورده و کم کم برق هم با زندگی مردم گره خواهد خورد و این همان «الف و ب» وزیر محترم است که ایشان این پویش را در کشور راه انداختند.

کد خبر: ۴۶۹۰۶
۱۲:۵۲ - ۱۱ دی ۱۳۹۸

حسن روحانی

دیدارنیوز - حسن روحانی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های صنعت آب استان اردبیل گفت: روز بسیار مبارکی است، روز ولادت با سعادت حضرت زینب(ع) که همیشه یاد و قهرمانی‌هایش در صحنه کربلا برای همه مسلمانان الگوی بسیار ارزشمندی بوده است. ضمن اینکه امروز روز پرستار است و احترام می‌کنیم به این افرادی که همواره برای مردم و کاهش درد افرادی که دارای مشکل هستند تلاش می‌کنند و ارزش کار آنها با بیان و تشکر و از طریق کمک مالی امکان‌پذیر نیست و اجر آنها پیش خداوند است و باید نسبت به آنها خدمت بیشتری انجام دهیم. همچنین آغاز سال جدید میلادی است که به همه مسیحیان جهان و مردمی که امروز را به عنوان آغاز سالشان جشن می‌گیرند و به مردمی که در ایران راه عیسی مسیح را دنبال می‌کنند، تبریک عرض می‌کنیم.

وی ادامه داد: حضور من در استان اردبیل برای من افتخار است؛ سالیان بسیار مدید و زیاد با بزرگان این دیار آشنا بودیم. از مرحوم آیت‌الله موسوی اردبیلی یاد می‌کنیم که همواره یک موجود با برکت و مفید برای این جامعه و مردم استان اردبیل بودند و برای مردم تهران و حوزه علمیه و انقلاب اسلامی و بعد هم به عنوان مرجع در حوزه علمیه خدمت کردند که یاد ایشان را گرامی می‌داریم. همچنین مرحوم آیت‌الله مشکینی که به حق استاد اخلاق بود و من در سال‌های اولیه که به قم مشرف شدم از سال ۱۳۴۰ همیشه در محضر ایشان بودیم و هر هفته ایشان روزهای جمعه درس اخلاق می‌گفتند و بعدها از درس تفسیر ایشان استفاده می‌کردیم و بعد در مجلس خبرگان رئیس بودند و جزو شخصیت‌هایی بود که با اصرار کاندیدا می‌شد و در برابر ایشان هیچکس کاندیدا نمی‌شد و به اتفاق آرا رئیس می‌شدند و یک رای کم بود که خودش رای نمی‌داد.

وی افزود: این شخصیت بسیار فرهیخته، بزرگ، عالم، فقیه و مفسر و با آن اخلاق نیکو که هم با زبان درس اخلاق می‌دادند و هم عمل برای من افتخار است که در میان مردم این شهرستان هستم و سد را در این منطقه افتتاح کردیم. امروز سه سد در این استان افتتاح شد که نشان دهنده حرکتی ارزشمند برای توسعه کشور است. البته آب را هیچوقت نمی‌توان تنها با توسعه گره زد چرا که با حیات مردم گره خورده و کم کم برق هم با زندگی مردم گره خواهد خورد و این همان «الف و ب» وزیر محترم است که ایشان این پویش را در کشور راه انداختند. ما افتخار می‌کنیم به همه خدمتگذاران که البته این افتخار تنها شامل وزیر نیرو نیست؛ این افتخار شامل همه کارگران و مهندسین و همه مردم و مسئولان است که بتوانیم کشور عزیزمان را آبادتر کنیم.

رئیس‌جمهور گفت: استان بسیار زیبای اردبیل که مرکز کشاورزی، صنعت، گردشگری و مرکز سلامت برای منطقه و کشورهای هم‌جوار خواهد بود، آبادانیش برای ما اهمیت دارد. آمار و ارقامی که گفته شد برای ما بسیار ارزشمند است. ما در منطقه کشور چین را داریم که آمار و ارقامش با جمعیتش همخوانی دارد و گفته می‌شود که در این کشور ۲۴ هزار سد وجود دارد و  این به معنای تلاش یک ملت است.

وی ادامه داد: در ایران به جای اینکه برای آبادی شهرستان و روستا‌ها کوشش کنیم در یک رقابت بی‌ثمر افتاده‌ایم و مداوم گله‌گذاری می‌کنیم؛ این کارها چه خاصیتی دارد؟ مردم این‌ها را نمی‌خواهند، مردم به ما رأی داده‌اند و ثمره آن را می‌خواهند.

روحانی افزود: مردم وقتی از رأی‌شان خوشحال می‌شوند که ببینند مسئولان‌شان در حال تلاش هستند؛ ما در شرایط سخت و تحریم هستیم. اگر توطئه آمریکا و دشمنان با مردم نبود، درآمد نفت ما در دو سال گذشته ۱۰۰ میلیارد دلار بود که با این پول‌ها کارهای بسیاری می‌توان کرد. علاوه بر این ۱۰۰ میلیارد دلار می‌توانستیم اعتبار بگیریم اما ‌یک توطئه‌ای شکل گرفت که ابهت ما را بشکنند تا تسلیم شویم که این کار در برابر ملت ایران شدنی نیست و آنها باید به ملت ایران برگردند. ما آماده مذاکره هستیم؛ بسم الله برگردید به نقطه اول و اگر به زبان نمی‌گویید در عمل بگویید اشتباه کردید. خدا را شکر ملت ما پر امید و نشاط است و تازمانی که امید وجود دارد ما می‌توانیم راه خودمان را ادامه دهیم.

وی تاکید کرد: آقای استاندار گفتند ظرفیت گردشگری افزایش پیدا کرده این ظرفیت بسیار مهم است. گفته می‌شود این آمادگی وجود دارد که چشمه‌های آب گرم را به بخش‌های خصوصی واگذار کنند که عاملی برای جذب گردشگر باشد. قرار ما از سال گذشته با وزیر نیرو این بود که با وزارت گردشگری تلاش کنند با رعایت اصول محیط زیستی کنار سدها جاذبه گردشگری صورت گیرد.

رئیس‌جمهور گفت: هنگامی که سد می‌سازیم یک نوع سرمایه‌گذاری کرده‌ایم که باید از آن استفاده کنیم. سد که درست می‌شود علاوه بر بحث سلامتی مردم و گردش مالی به گردشگری ما بسیار کمک خواهد کرد. به مردم مشکین سلام می‌فرستیم و این هدیه کوچک از ما بپذیرند.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر
امروز چهارشنبه ۱۲ آذر