تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.

آیت‌الله اعرافی:نظام دفاعی ایران به ملت متصل است

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران جزء نیروهای مقتدر جهان هستند و نظام دفاعی ما از شاخصه‌هایی چون متصل بودن به ملت و فداکاری در عقیده برخوردار است.

کد خبر: ۴۵۹۴۷
۰۸:۵۱ - ۰۳ دی ۱۳۹۸

دیدارنیوز - آیت‌الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور  در مراسم اختتامیه همایش تعالی معنوی و فرهنگ دفاعی که در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برگزار شد، اظهار داشت: همه ما باید قدردان مجاهدت‌های ارتش جمهوری اسلامی در زمینه تعالی کشور و برقراری امنیت باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه مقوله دعا در فرهنگ اسلام ریشه دارد، افزود: البته دعا با تاریخ بشریت گره خورده است و در مناسک و آیین‌های مختلف ادیان الهی، دعا از جایگاه رفیعی برخوردار است.

اعرافی با اشاره به اینکه دعا برآمده از فطرت آدمی است که با ذات الهی ارتباط دارد، گفت: انسان در فرایند نیایش در یک ارتباط ویژه با پروردگار قرار می‌گیرد، از این‌رو دعا در همه ادیان عمومیت دارد؛ اما عمق و کیفیت آن متفاوت است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور ادامه داد: گنجینه فاخر معارف دعا در قرآن کریم و گنجینه‌ای عظیم است.

وی با اشاره به تقسیمات دعا بیان کرد: در برخی دعاها فرد گاهی نگاه به خواسته‌ها و حاجات دارد؛ لذا به دلیل اینکه رویکرد مادی است، این دعا از درجه و مرتبه اندکی برخوردار است؛ چراکه خدا را واسطه رسیدن به اهداف مادی قرار داده است.

اعرافی تصریح کرد: در دومین رتبه از دعا، انسان دستیابی به خواسته‌های معنوی و ربوبی را دستمایه دعا قرار می‌دهد و این دعا یک گام بالاتر از مرتبه قبلی است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: در مرحله بعدی از تقسیمات دعا، انسان سعادت ابدی و رهایی از جهنم را در فرایند دعا از پروردگار مطالبه می‌کند که این نیز شکل دیگری از دعاست.

وی ادامه داد: در مرحله چهارم، انسان در دعا پروردگار و قرب الهی را مطالبه می‌کند که این دعا در رتبه بالایی قرار دارد.

اعرافی افزود: در مرحله پنجم دعا، انسان به مرحله‌ای می‌رسد که خواسته‌های خود را وسیله برای رسیدن به خدا قرار می‌دهد و در مقام ارتباط با خدا، به قله وحدانیت می‌رسد؛ چرا که خواسته‌ها بهانه‌ای برای نیایش با خدا می‌شود که این مرحله برای اهل عرفان و افرادی که درجات ایمانی بالا دارند، محقق می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور اضافه کرد: عبادت‌های ما نیز مراتبی دارد که شامل عبادت مادی، عبادت برای رهایی از جهنم و رسیدن به بهشت، عبادت برای پیشرفت‌های معنوی، و اوج عبادت، عبادت حب، عشق، دلدادگی و شیدایی است.

وی گفت: دعا با همه ابعاد و اضلاعی که در قرآن و روایات دارد، به شکل برجسته در اسلام عنوان شده و در مکتب اهل بیت (ع) به اوج و غنا می‌رسد.

اعرافی خاطرنشان کرد: شکوه و فروغ دعا در مکتب اهل بیت (ع) به قله می‌رسد. بخشی از گنجینه دعای اهل بیت (ع) در صحیفه سجادیه، مفاتیح‌الجنان، اقبال‌الاعمال و... آمده است که در اوج زیبایی، جذابیت، عمق معنوی و جامعیت قرار دارد و به طور کلی دعا در منطق شیعه کاملاً متفاوت از دیگر مذاهب است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور گفت: مجموعه دعاهاهای کوتاه و بلند شیعی یک گنج پنهانی است که راز وحدت اسلامی و حتی وحدت ادیان است.

وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران امروز در ارزیابی‌های جهانی جزء نیروهای مقتدر جهان هستند با این تفاوت که نظام دفاعی ما از شاخصه‌هایی چون متصل بودن به ملت و فداکاری در عقیده برخوردار است و همچنین در حوزه صنایع و فناوری، نظام ما از تجهیزات بومی و مستقل برخوردار است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی