تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

سیف: اگر خود را مقصر می‌دانستم باید اصلاح می‌کردم

رئیس کل بانک مرکزی نسبت به کسانی که او را مقصر وضعیت موجود اقتصادی می‌دانند، واکنش نشان داد.

کد خبر: ۴۵۵۸
۰۹:۴۴ - ۱۷ تير ۱۳۹۷

دیدارنیوز - موضوع ترمیم کابینه این روزها در رسانه های اصولگرا و اصلاح طلب مطرح و درباره آن گمانه زنی‌های مختلف می شود. سیبل اصلی انتقادات رسانه ها و برخی کارشناسان هم اعضای اقتصادی کابینه دولت حسن روحانی است. برخی معتقدند که اولین فردی که باید از دولت خداحافظی کند رییس بانک مرکزی است اما سیف نظری خلاف این موضوع دارد.

ولی الله سیف درباره موضوع استعفا و ترک کابینه گفت: از رئیس جمهور سئوال کنید.

وی در پاسخ به این سوال که «برخی شما را مقصر وضعیت موجود اقتصادی می دانند، آیا این دیدگاه را قبول دارید؟» ادامه داد: اگر قبول می داشتم باید اصلاح می کردم (خنده).

سیف در پاسخ به این سئوال که «آیا این مسئله را با رئیس جمهور درمیان گذاشتید؟» اظهار کرد: این از سئوال هایی است که جواب مشخصی ندارد.

گفتنی است طی چند روز گذشته برخی رسانه ها خبر از تصمیم رییس جمهور مبنی بر برکناری رییس کل بانک مرکزی داده بودند.
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد