تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...

محرومیت ۴ ساله روسیه از رقابت‌های بین المللی

روسیه به مدت چهار سال از حضور در همه مسابقات بین المللی از جمله المپیک ۲۰۲۰ توکیو و جام جهانی ۲۰۲۲ قطر منع شد.

کد خبر: ۴۴۴۴۲
۱۵:۰۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۸
دیدارنیوز - آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ، کشور روسیه را برای چهار سال از شرکت در بازی‌های جهانی المپیک و نیز تمام مسابقات بین المللی محروم کرد. این سنگین‌ترین مجازات یک کشور از سوی آژانس مبارزه با دوپینگ در تاریخ ورزش جهان است.

به این ترتیب هیچ یک از ورزشکاران روسی اجازه شرکت در رقابت‌های المپیک تابستانی ۲۰۲۰ توکیو و المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن و همچنین جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر را نخواهند داشت.  ورزشکاران روس البته زیر پرچم بی‌طرف می‌توانند در مسابقات حاضر شوند.
 
سخنگوی آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ، وادا که مقر آن در لوزان سوئیس است امروز با اعلام این خبر گفت: «فهرست کامل تحریم‌های پیشنهاد شده علیه ورزش روسیه از سوی کمیته بازبینی و انطباق، به اتفاق آرا تأیید شد.»

اکنون روسیه سه هفته زمان دارد تا نسبت به این حکم تقاضای فرجام دهد و در این صورت همه چیز به دادگاه حکمیت ورزشی (CAS) کشیده خواهد شد.
 
واقعیت این است که در آژانس مبارزه با دوپینگ روسیه (RUSADA) بار دیگر اختلافات زیادی نسبت به آژانس مبارزه با دوپینگ جهانی دیده شده است. دو هفته پیش یوری گانوس، مدیرکل روسادا در این مورد گفت: «کمیته اجرایی آژانس مبارزه با دوپینگ جهانی (WADA) در نظر دارد تحریم‌های جدی علیه ورزش روسیه انجام دهد که لیست دقیق آن‌ها روز ۹ دسامبر مشخص خواهد شد.»
 
آژانس مبارزه با دوپینگ روسیه به خاطر تغییراتی که در بانک اطلاعات آزمایشگاه مسکو پیدا شده در مظان اتهام بود. این بانک اطلاعاتی حاوی نتایج آزمایش نمونه‌های دوپینگ از ورزشکاران روسی در سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۵ است. این پایگاه در اوایل ژانویه به WADA منتقل شد و اختلافات زیادی با نمونه‌های موجود در آزمایشگاه‌ها‌ داشت.

بسیاری از ورزشکاران روس با ابراز تاسف از تصمیم کمیته مستقل سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ، این تصمیم را «ناعادلانه»، «ناراحت کننده» و «شوک آور» خواندند.

پس از اعلام خبر اولیه، گروهی از مقام‌های ورزشی روسیه در واکنشی محتاطانه تاکید کردند که این تصمیم نهایی نیست و باید به تائید کمیته اجرایی سازمان جهانی مبارزه با دوپینگ برسد. گروهی دیگر از مقام‌های ورزشی روسیه نیز به انتقاد از تصمیم کمیته مستقل سازمان جهانی دوپینگ پرداخته بودند.
منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
امروز سه‌شنبه ۲۱ بهمن
پرطرفدارترین ها