تیتر امروز

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: احتمال حمله ترامپ به ایران، حداکثر ۵۰ درصد است/ تجمع نیرو‌های آمریکایی در منطقه، بیشتر برای اضافه کردن فاکتور تهدید نظامی به معادله علیه ایران است/ تل‌آویو برای حمله به تهران و اقدام نظامی در شرایط فعلی، تحفظ دارد/ بیانیه نیرو‌های عراقی، بیشتر تحرکات رسانه‌ای است تا اقدامات عاجل نظامی!

دیپلمات پیشین کشورمان در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورک در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که به دلیل مشخص نبودن دلیل، بهانه و هدف حمله ترامپ به ایران، امکان اقدام نظامی آمریکا در شرایط فعلی،...
صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: نظام تصمیمی برای تغییر رویکرد ندارد/ هیچ کسی پیگیری نکرد چرا ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند/ رضا پهلوی فکر کرد آمدن مردم به خیابان یعنی سقوط نظام/ امیدوارم پزشکیان واقعیت‌ها را بداند فقط نمی‌خواهد بیان کند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان صادق زیباکلام، تحلیلگر و استاد دانشگاه بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید می‌کند که نظام باید سال گذشته وقتی دید ۶۰ درصد مردم در انتخابات شرکت نکردند، فکری...

عارف: جوانان با انگیزه و نخبه در انتخابات ثبت نام کنند

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه در 40 سال گذشته همیشه به تکلیفی که برعهده ام بوده عمل کرده‌ام و در آینده هم همینگونه عمل خواهم کرد از جوانان باانگیزه ونخبگان خواست در انتخابات مجلس یازدهم برای پیگیری مطالبات به حق مردم و جلوگیری از به حاشیه رفتن نهاد قانون‌گذاری کشور ثبت نام کنند.

کد خبر: ۴۴۰۲۴
۱۳:۲۹ - ۱۵ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - در آستانه 16 آذر روز دانشجو، جمعی از فعالان دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با رئیس فراکسیون امید دیدار و گفت وگو کردند.

محمدرضا عارف در این دیدار ضمن تبریک روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو ، با بیان اینکه درسی که  16 آذر به ما می آموزد استقلال‌خواهی و آزادی‌طلبی است، گفت: هویت دانشگاه و دانشجو تحلیل و نقد امور است و به‌خصوص نقد حکومت و حاکمیت. نقد حکومت و حاکمیت معنای آن، به هیچ وجه براندازی نیست. بلکه حتی می‌تواند تقویت‌کننده حاکمیت باشد. جلوی اشتباهات را بگیرد و اگر دانشگاه نقد نکند و جنبش دانشجویی نقد را از خود دور کند، از هویت خودش دور می شود.

وی با بیان اینکه دانشجو و دانشگاه باید شجاعت نقد خود را داشته باشد، بر ضرورت آسیب شناسی فعالیت جنبش دانشجویی تاکید کرد و گفت: جنبش دانشجویی باید مدافع آزادی‌اندیشه و آزادی‌بیان و آزادی‌اجتماعات که لازمه داشتن یک نظام مردمسالار است باشد. جنبش دانشجویی باید خود را در درون نظام تعریف کند اما در درون نظام‌بودن به معنی ساختن و سازش‌کردن با هر روا و ناروایی که به نام نظام انجام می‌شود نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: 16  آذر از جهتی دیگر پیشگامی و پیشتازی دانشگاه و جریانات سرنوشت‌ساز ملت ایران و تاریخ مبارزات آن را نشان می‌دهد. دانشگاه همواره در طول تاریخ تعهد خود را نسبت به ارزش‌هایی که ملت به آن پایبند است و مصالحی که ملت باید داشته باشد نشان داده است.

وی با اظهار نگرانی از وضعیت سکون و سکوت دانشگاه در مواجه با تحولات کشور این سکوت را نگران کننده  توصیف کرد و گفت: دانشگاهای کشور بویژه دانشگاه آزاد اسلامی  که باید مظهر آزادی و تلاش و بحث و اندیشه‌ورزی و خردورزی باشد، امروز با تنگناهای زیادی روبه‌رو هستند.از طرفی بی انگیزگی در بدنه جنبش دانشجویی احساس می شود و از طرفی با کمال تاسف مدیران دانشگاه ها نیز از بی انگیزگی حاکم در تشکلهای دانشجویی استقبال می کنند.

عارف با گرامی داشت یاد و خاطره آیت الله هاشمی رفسنجانی از بنیانگذاران دانشگاه آزاد اسلامی،به پیشینه انجمن های اسلامی دانشجویان اشاره کرد و یادآور شد:وقتی به تاریخ انجمن های اسلامی دانشجویان نگاه می کنیم و نام های بزرگی همچون آیت الله طالقانی،مهندس بازرگان و دکتر یدالله سحابی را می بینیم باید به خودتان ببالید که پشت نام انجمن اسلامی دانشجویان  این افراد بزرگ و شریف قرار دارند.آیا این تشکل باسابقه دانشجویی در حد و اندازه این مردان خداجو فعالیت کرده است؟ و آیا نسل فعلی انجمن های اسلامی دانشجویان میراث دار خوبی بوده اند؟

وی در همین زمینه و خطاب به فعالان دانشجویی گفت: امانتی که به دست شما رسیده است برای اینکه این امانت به خوبی حفظ شود باید حضوری فعال داشته باشید و تلاش کنید تحت تاثیر فضای موجود راهبرد شما نباید آسیب ببیند.

رئیس فراکسیون امید بهترین محل برای کادر سازی را تشکل های دانشجویی دانست و خاطرنشان کرد: متاسفانه در مقطع فعلی کادر سازی به شدت آسیب دیده است و به همین دلیل با کنار رفتن نسل اولی ها از صحنه مدیریت کشور باید شاهد مدیران جوانی باشیم که در درجه اول در تشکل ها و نهادهای مدنی فعالیت داشته و تجربه اندوخته باشند.

وی با تاکید بر اینکه قهر و کنار کشیدن در قاموس فعالان دانشجویی نیست بر ضرورت مطالبه گری جنبش دانشجویی از مجلس و دولت تاکید کرد.

عارف با بیان اینکه همه ما بخصوص اصلاح طلبان به مردم مدیون هستیم ،تاکید کرد: باور ما این است که با تخریب رقیب قدمان بلند نمی‌شود و هیچگاه در صدد تخریب رقیب نبوده‌ایم هر چند برخی رقبا تلاش کرده و می کنند با تخریب اصلاح طلبان، خودشان را سرآمد جلوه دهند که البته موفق نشده‌اند.

رئیس فراکسیون امید در پایان با بیان اینکه در 40 سال گذشته همیشه به تکلیفی که بر عهده ام بوده عمل کرده ام و در آینده هم همینگونه عمل خواهم کرد از جوانان باانگیزه ونخبگان خواست در انتخابات مجلس یازدهم برای پیگیری مطالبات به حق مردم و جلوگیری از به حاشیه رفتن نهاد قانون گذاری کشور ثبت نام کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربحث ترین ها
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
امروز پنجشنبه ۰۹ بهمن
پرطرفدارترین ها