تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

نقوی‌حسینی: اصلاح‌طلبان نمی‌توانند خودشان را از دولت روحانی جدا کنند

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: اصلاح‌طلبان با بیانیه‌ها و اعلام مخالفت‌های امروز خود نمی‌توانند خودشان را از دولت روحانی جدا کنند و به جهت عملکرد ضعیف دولت، باید پاسخگوی مردم باشند.

کد خبر: ۴۳۹۸۱
۱۲:۳۹ - ۱۴ آذر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - سید حسین نقوی‌حسینی با اشاره به انتقاد تند برخی از اصلاح‌طلبان از دولت روحانی بویژه پس از گرانی بنزین، گفت: در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی هستیم و این افراد با این اظهارات می‌خواهند خودشان را از عملکرد دولت مبرا کنند.

وی با اشاره به اینکه هدف جریان اصلاحات از این سخنان کاملا سیاسی است، ادامه داد: اصلاح‌طلبان اگر در ادعای خود صادق هستند، باید از شش سال قبل عملکرد دولت را بررسی و در مواقعی مورد نقد قرار می‌دادند نه آنکه با نزدیک شدن به زمان انتخابات تغییر موضع دهند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه انتقاد این روزهای جریان اصلاحات فرار رو به جلوست، تصریح کرد: اصلاح‌طلبان به دنبال آن هستند که از هر فضایی بهره‌برداری سیاسی کنند اما بدانند که مردم حمایت‌های آنان از دولت را فراموش نمی‌کنند و اظهارات امروز آنان را نمی‌پذیرند.

نقوی‌حسینی تاکید کرد: روحانی حاصل ائتلاف گروه‌های اصلاح‌طلب است و بر این اساس اصلاح‌طلبان باید پاسخگوی عملکرد وی باشند. 

وی متذکر شد: جریان اصلاحات در هر دو دوره انتخابات ریاست جمهوری اخیر پشت روحانی بودند و از وی حمایت‌های ویژه‌ای کردند و اگر به واقع از عمکرد دولت ناراضی بودند، نباید در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم هم مجددا از روحانی حمایت می‌کردند.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز اصلاح‌طلبان نمی‌توانند از مسئولیت عملکرد دولت شانه خالی کنند، گفت: اصلاح‌طلبان با بیانیه‌ها و اعلام مخالفت‌های امروز خود نمی‌توانند خودشان را از دولت روحانی جدا کنند و به جهت عملکرد ضعیف دولت، باید پاسخگوی مردم باشند.
منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر