تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

ترامپ: پلوسی با آغاز روند استیضاح وقت خود را تلف می‌کند

دونالد ترامپ گفت که نانسی پلوسی با آغاز روند استیضاح علیه وی وقت خود را تلف می‌کند.

کد خبر: ۳۶۴۵۲
۱۰:۵۳ - ۰۴ مهر ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا اظهار کرد که این مسؤول دموکرات و رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با آغاز روند استیضاح علیه وی که یک بحران "ساختگی" است، وقت خود را تلف می‌کند.

وی در نشستی با شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در حاشیه هفتاد و چهارمین مجمع عمومی سازمان ملل با متهم کردن دموکرات‌ها و برخی رسانه‌ها به همکاری با یکدیگر، اظهار کرد: هر چه آن‌ها می‌گویند کاملا بی‌معنی است.

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا به تازگی روندی را برای استیضاح رئیس‌جمهوری این کشور آغاز کرده‌اند مبنی بر اینکه ترامپ به دنبال استفاده از کمک‌های خارجی برای ضربه زدن به جو بایدن، کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌رو بوده است.

رئیس دموکرات مجلس نمایندگان رسما آغاز تحقیقات برای استیضاح رئیس‌جمهوری آمریکا را اعلام کرده است.

نانسی پلوسی می‌گوید، این تحقیقات رسمی درباره عملکرد دونالد ترامپ در درخواست از یک دولت خارجی (اوکراین) برای کمک به کارزار انتخاباتی او در سال ۲۰۲۰ است.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور
امروز شنبه ۲۲ شهريور