تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

ویدئو/ عبدالرضا داوری: امروز جمهوری اسلامی به بن بست سیاسی رسیده است

امروز جمهوری اسلامی در حوزه سیاسی و در حوزه جریان‌های سیاسی به بن بست رسیده است. یعنی امروز جمهوری اسلامی - در شرایط فعلی- هیچ گزینه‌ای برای ارائه به مردم ندارد. مردم از همه طیف‌های داخل حکومت عبور کرده اند. بله می‌شود دو سه نفری را آورد و یک انتخابات محدودی را هم برگزار کرد. جمهوری اسلامی تنها نیرویی که می‌تواند در چهارچوب خودش به مردم عرضه کند که بتواند اقبال عمومی را جلب کند و بتواند این شرایط را از بن بست کنونی خارج کند، شخص محمود احمدی‌نژاد است.

کد خبر: ۳۵۷۰۸
۱۶:۴۶ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ عبدالرضا داوری در گفتگوی تفصیلی با دیدارنیوز با اشاره به ظرفیت عظیم محمود احمدی نژاد در جهت نجات نظام جمهوری اسلامی گفت: «امروز جمهوری اسلامی در حوزه سیاسی و در حوزه جریان‌های سیاسی به بن بست رسیده است. یعنی امروز جمهوری اسلامی - در شرایط فعلی- هیچ گزینه‌ای برای ارائه به مردم ندارد. مردم از همه طیف‌های داخل حکومت عبور کرده اند. بله می‌شود دو سه نفری را آورد و یک انتخابات محدودی را هم برگزار کرد. جمهوری اسلامی تنها نیرویی که می‌تواند در چهارچوب خودش به مردم عرضه کند که بتواند اقبال عمومی را جلب کند و بتواند این شرایط را از بن بست کنونی خارج کند، شخص محمود احمدی‌نژاد است. چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات ریاست جمهوری. نظرسنجی‌ها این را می‌گوید و من این را عرض نمی‌کنم. نظرسنجی‌ها و افکار سنجی‌ها مداوم این را می‌گوید. امروز ما از آقای احمدی‌نژاد خوشمان بیاید یا بدمان بیاید، تنها گزینه جمهوری اسلامی برای اتصال با بدنه جامعه که بتواند نمایندگی مردم را داشته باشد، شخص محمود احمدی‌نژاد است. گزینه‌ها همه بیرون از ساختار هستند. در داخل ساختار گزینه‌ای جز آقای احمدی‌نژاد نداریم که بتواند جلب اعتماد و جلب نمایندگی مردم را کند.»
 
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۵
0
0
همون اشغالي كه عضو تيم ترور دكتر قاسملو بود الان از عدالت دموكراسي و ازادي حرف ميزنه
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير