تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

آمریکا حق ندارد مانع حضور روحانی و ظریف در مجمع عمومی سازمان ملل شود

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: روحانی به عنوان رئیس‌جمهور یک کشور عضوسازمان ملل این حق را دارد در این سازمان حضور پیدا کند.

کد خبر: ۳۵۵۸۳
۱۰:۳۴ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - محمد جواد جمالی نوبندگانی درباره اخبار منتشر شده در مورد عدم صدور ویزا برای رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه کشورمان برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: اگر آمریکا این اقدام را انجام داده باشد در واقع دست به گروگان‌گیری سازمان ملل زده است، روحانی به عنوان رئیس‌جمهور یک کشور عضو سازمان ملل این حق را دارد در این سازمان حضور پیدا کند و از وقت‌های قانونی برای مذاکره، سخنرانی و مذاکرات چندجانبه استفاده کند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه درست است که سازمان ملل در نیویورک قرار دارد اما آمریکا حق ندارد به طور غیرقانونی مانع حضور روحانی و ظریف شود، اظهار داشت: به نظر من هم تحریم ظریف و عدم صدور ویزا برای او و رئیس‌جمهور نشاندهنده آن است که اقدامات افراطی در آمریکا در حال صورت گرفتن است.

وی خاطرنشان کرد: رفتارهای اینچنینی تاکنون در سیاست خارجی ایالات متحده سابقه نداشته است، اینگونه اقدامات یک نوع سردرگمی در سیاست خارجی این کشور تلقی می‌شود و از سوی دیگر عدم صداقت را در گفتار برخی از سیاسیون آمریکایی که بحث مذاکره را پیش می‌کشند، نشان می‌دهد.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: معتقدم پیش از همه دبیرکل سازمان ملل و مجمع عمومی روی این موضوع باید حساس باشند و موضع‌گیری کنند.

وی ادامه داد: این اقدام ایالات متحده نگرش مثبتی برایش نخواهد داشت قطعا دنیا به این موضوع بی‌تفاوت نخواهد بود مجلس هم موضع‌گیری خواهد کرد.

جمالی نوبندگانی خاطرنشان کرد: آمریکا در این قضیه ماهیت خودشان را بیش از پیش برای مردم دنیا نشان داد، این رفتار حق قانونی کشورها را پایمال کردن است؛ همان‌طور که در بحث تحریم‌های اقتصادی دنیا به این سمت رفته است که معاملاتش را با پول‌های ملی و سوئیفت انجام دهد اینجا هم شکست خواهد خورد.
منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور