تیتر امروز

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

دلار برمی‌گردد، اما اعتماد نه!/ انفجار در شریان اقتصاد ایران/ گشایش اقتصادی یا توهم موقت؟

این سیزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شرط طالبان برای پایبندی به توافق‌ با آمریکا

سخنگوی دفتر سیاسی طالبان اعلام کرد، اگر آمریکا به تعهداتش عمل کند، این گروه نیز به توافق‌ خود با واشنگتن پایبند خواهد بود.

کد خبر: ۳۵۳۰۵
۰۸:۴۴ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از خبرگزاری آناتولی، سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی گروه طالبان در قطر در گفت‌وگو با آناتولی اظهار کرد: اگر ایالات متحده آمریکا به تعهداتش عمل کند، ما نیز به توافق‌ خود با این کشور پایبند خواهیم بود.

وی در ادامه همچنین تصریح کرد: طالبان می‌تواند برای برقراری صلح در افغانستان دو استراتژی داشته باشد: مذاکره یا جنگ. ما حق داریم در یک کشور مستقل زندگی کنیم.

شاهین گفت: حل مسأله افغانستان بستگی به توافق با ایالات متحده آمریکا دارد. اکر این کشور به تعهدات خود عمل نکند، مسئول ادامه جنگ در افغانستان خواهد بود.

سخنگوی دفتر سیاسی گروه طالبان در قطر بیان کرد: به دلیل عدم وجود توافق آتش‌بس بین طرف‌های مختلف، درگیری در افغانستان ادامه دارد.

او خاطرنشان کرد: آتش‌بس با توافق کامل بین تمام افغان‌ها هنگام انجام مذاکرات آغاز خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت
امروز شنبه ۱۳ ارديبهشت