تیتر امروز

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با آسیب‌شناس اجتماعی بررسی می‌کند:

«جوانی جمعیت ایران» از رویا تا واقعیت

عضو هیات علمی دانشگاه علامه‌طباطبایی معتقد است تا زمانی که چالش‌های درمانی، آموزشی و رفاهی را حل نکنند نمی‌توان انتظار افزایش جمعیت داشت.
سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...
دیدار آنچه در مشهد اتفاق افتاد را بررسی می‌کند

سیل غارتگر اومد، از تو رودخانه گذشت ...

چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت، مشهد، ساعت حدود دو بعدازظهر؛ باران شروع می‌شود، سیل می‌آید، ۹ نفر جان خود را از دست می‌دهند، اما مدیران شهری می‌گویند: آبگرفتگی بود نه سیل!.
هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!
افاضات اضافه

هم تشکر می‌کنیم و هم حمایت!

عوام‌الملک در هفته‌ای که گذشت به «حماسه» بزرگ اخیر در کشور اشاره کرده و گفته بابت این اتفاقات ما فقط باید متشکر باشیم و حمایت کنیم.

ویدئو/ محمد درویش: محیط زیست حیاط خلوت دولت‌ها است

محیط‎زیست قرار بوده یک ویترین باشد که بگویند ما هم مثل همه کشور‌ها محیط‎زیست داریم. ببینید در این کشور انتخاب رؤسای محیط‎زیست بر چه اساسی رخ داده است؟ چرا تاکنون نتوانسته‎ایم یک متخصص محیط‎زیست را به عنوان رئیس سازمان محیط‎زیست معرفی کنیم؟ یعنی یا معلم یا پزشک و یا ایمونولوژیست و متخصص کشاورزی بوده است. محیط‎زیست یک فن و دانش پیچیده و مهم است. یک سازمانی است که به شدت راهبردی است، اما چون قرار بوده حیاط خلوت باشد، نمی‎خواستیم خیلی جدی گرفته شود.

کد خبر: ۳۵۲۷۲
۱۳:۴۷ - ۲۸ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ محمد درویش در گفتگوی تفصیلی با دیدارنیوز به عدم وجود برنامه مدون زیست محیطی در کشور اشاره کرد و گفت: «باید با جدیت به شما بگویم که ما هرگز برنامه‎ای به نام برنامه محیط‎زیستی نداشته‎ایم. شما به برنامه‎ریزی‎های ۵ ساله که در حوزه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تدوین شده است نگاهی بیندازید، تحلیلی که سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی وقت، اعلام کرده بود این بود که ما بین ۲۰ تا ۳۰ درصد به اهداف این برنامه‎ها می‎رسیم. حالا تصور کنید در حوزه‎ای مانند محیط‎زیست که من برای مثال به عنوان مدیر کل آموزش و مشارکت‎های مردمی سازمان، وقتی وارد سازمان شدم، باید برنامه‎ای باشد که طبق آن پیش رفته و اهداف برنامه را اجرا کنم، بعد مدیر بالادستی بر اساس این که من چه مقدار در اجرای این برنامه موفق بوده‎ام، من را عیار بگذارند که آیا مدیر خوبی هستم یا نه؟ علاوه بر این که هیچ برنامه‎ای وجود ندارد، تازه از ما برنامه می‎خواهند. در سازمان حفاظت محیط‎زیست دفتری که مغز برنامه‎ریزی باشد، وجود ندارد. این‎ها همه نشان دهنده این است که قرار نبوده محیط‎زیست جدی گرفته شود. محیط‎زیست قرار بوده یک ویترین باشد که بگویند ما هم مثل همه کشور‌ها محیط‎زیست داریم. ببینید در این کشور انتخاب رؤسای محیط‎زیست بر چه اساسی رخ داده است؟ چرا تاکنون نتوانسته‎ایم یک متخصص محیط‎زیست را به عنوان رئیس سازمان محیط‎زیست معرفی کنیم؟ یعنی یا معلم یا پزشک و یا ایمونولوژیست و متخصص کشاورزی بوده است. محیط‎زیست یک فن و دانش پیچیده و مهم است. یک سازمانی است که به شدت راهبردی است اما چون قرار بوده حیاط خلوت باشد، نمی‎خواستیم خیلی جدی گرفته شود. اگر در برخی مقاطع گاهی اتفاقاتی هم افتاده است، به سرعت سرکوب شده و نگذاشته‎اند که رشد کند.»
 
 
 
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی