تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.

تبادل شدید آتش در مرزهای لبنان و اسرائیل

ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک دو إلی سه موشک ضد تانک توسط حزب‌الله به سمت یک خودروی نظامی و یک پایگاه این رژیم خبر داد. این رژیم در مقابل با ۴۰ راکت خوشه‌ای و آتش‌ زا مناطق مرزی لبنان را هدف قرار داد.

کد خبر: ۳۳۷۷۹
۲۱:۴۹ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از اسکای نیوز، ارتش رژیم صهیونیستی از شلیک چند موشک ضد تانک به سمت یک پایگاه نظامی و خودروی نظامی در نزدیکی شهرک یهودی‌نشین اویویم در شمال اراضی اشغالی خبر داد.

ارتش این رژیم تاکید کرد، موشک ضد تانک از اراضی لبنان به سمت اسرائیل در منطقه اویویم در بخش شمالی شلیک شد.
ارتش اسرائیل اعلام کرد که به برخی از منابع شلیک آتش و به سمت اهدافی در جنوب لبنان پاسخ داده است.

این حملات اسرائیل به دو روستای مارون الرأس و بنت جبیل در مجاورت با مرزها متمرکز بوده است.

ارتش اسرائیل دستور داد تا پناهگاه‌ها در مناطقی که تا چهار کیلومتر از مرزهای لبنان فاصله دارند، گشوده شوند.

همزمان، خبرنگار اسکای نیوز از انهدام نفربر اسرائیلی در حملات حزب‌الله خبر داد.

منابع نیز به شبکه المنار گفتند که چهار تن از نیروهای ارتش اسرائیل در پی این عملیات زخمی شده‌اند.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که جراحت‌هایی میان سربازان اسرائیلی در پی این حمله حزب‌الله رخ داده است.

این در حالی است که آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که حزب الله دو تا سه موشک ضد تانک به سمت یک جیپ نظامی و پایگاه آویویم شلیک کرد که این حملات "تلفاتی به دنبال نداشت".

منابع از آتش‌سوزی در مناطقی در جنوب لبنان در پی حملات اسرائیل خبر دادند.

فرماندهی ارتش لبنان اعلام کرد که نیروهای اشغالگر اسرائیلی مناطقی را در مارون الرأس، عیترون و یارون با بیش از ۴۰ راکت خوشه‌ای و آتش‌زا هدف قرار دادند که در پی آن، آتش‌سوزی‌هایی در مناطق جنگلی این شهرک‌ها به وقوع پیوست.

شبکه المنار تاکید کرد که ارتش اسرائیل در حملات به مارون الرأس از بمب‌های فسفری استفاده کرده است.

در همین حال، حزب‌الله اعلام کرد که یک خودروی نظامی را در مسیر پادگان اویویم منهدم ساخته و کسانی که در آن بودند، کشته و زخمی شده‌اند.

حزب‌الله تاکید کرد، گروه شهیدان "حسن زبیب" و "یاسر ضاهر" این عملیات را اجرا کردند و توانستند یک خودروی نظامی اسرائیلی را نابود کنند.

خبرنگار شبکه اسکای نیوز اعلام کرد که اسرائیل به صورت هوایی پایگاه‌هایی را در لبنان بمباران کرد.

ارتش لبنان اعلام کرد که اسرائیل با بیش از ۴۰ پرتابه مناطق مرزی را هدف قرار داد.

روسیا الیوم نیز گزارش داد که چند موشک از سمت اسرائیل در نزدیکی شهر بنت جبیل در جنوب لبنان سقوط کرده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نیز تمامی دیدارهای سیاسی خود را لغو کرده و در حال دنبال کردن اوضاع نظامی است. وی رایزنی‌هایی را با فرماندهان دستگاه‌های امنیتی انجام داده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که نشست‌های سیاسی خود را لغو کرده و به وزارت جنگ این رژیم رفته است، در سخنانی گفت: این لبنان است که بها خواهد پرداخت.

نتانیاهو نشست خود در شهر قدس اشغالی با رئیس جمهور هندوراس را که برای افتتاح یک دفتر دیپلماتیک در قدس اشغالی به اسرائیل آمده بود، لغو کرد.

روسیا الیوم تصویر زیر را از خودروی نظامی که در این حمله حزب‌الله هدف قرار گرفته است، منتشر کرد؛

پس از تبادل شدید آتش که میان مرزهای لبنان و اراضی اشغالی رخ داد، شبکه المنار از توقف حملات اسرائیل به مناطق مرزی لبنان خبر داد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان