تیتر امروز

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

به متکدیان خیابانی کمک نکنید

News Image Lead

یک جامعه شناس با بیان اینکه شایسته است که مردم از کمک به متکدیان سطح کوچه و خیابان خودداری کنند، گفت: فرهنگ کمک کردن خیابانی و از روی احساس در ایران باید اصلاح شود.

کد خبر: ۳۳۴۷۲
۱۱:۴۰ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸
دیدارنیوز ـ طاهره جعفری با اشاره به موضوع اعتماد اجتماعی گفت: در جامعه‌شناسی اعتماد به احساس ناامنی پیوند داده می‌شود و افزایش احساس ناامنی در جامعه باعث می‌شود تا اعتماد اجتماعی کاهش پیدا کند.

وی با بیان اینکه کلاهبرداری‌های مختلف در حوزه‌های مجازی و حقیقی باعث شده تا اعتماد اجتماعی در ایران لکه‌دار شود، اظهار کرد: خانواده‌های ایرانی در یک اقدام فرهنگی باید بتوانند در حد توان به افراد نیازمند حاضر در فامیل کمک‌رسانی کنند.

این جامعه‌شناس با اشاره به این که متکدیان حرفه‌ای افرادی سودجو هستند، گفت: متکدیان حرفه ای باید مورد برخورد و جرم‌انگاری قرار بگیرند. اگر مردم پاسخی به درخواست متکدیان حرفه‌ای ندهند، هیچ فردی وقت خود را با تکدی‌گری تلف نمی‌کند. فرد متکدی زمانی به کار خود ادامه می‌دهد که از مردم به‌صورت مستمر پول دریافت کرده باشد.

 جعفری با بیان اینکه شایسته است که مردم از کمک به متکدیان سطح کوچه و خیابان خودداری کنند، تصریح کرد: فرهنگ کمک کردن خیابانی و از روی احساس در ایران باید اصلاح شود.

این استادیار دانشگاه که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد با اشاره به گردش یک و نیم میلیاردی تکدی‌گری در تهران اظهار کرد: تا زمانی که مردم این حجم از گردش مالی را برای متکدیان ایجاد می‌کنند، موضوع تکدی‌گری مورد ساماندهی قرار نمی‌گیرد. استمرار کمک‌های مردمی مهم‌ترین عامل ترویج تکدی‌گری است.

محمدرحیم فاضلی نژاد - سرپرست اداره کل امور مجلس سازمان بهزیستی - نیز با اشاره به این که تکدی‌گری باید ساماندهی شود، گفت: ساماندهی تکدی‌گری زمانی در مسیر درست قرار می‌گیرد که ما با تکیه بر برنامه‌های دقیق کار را پیش ببریم. در اولین قدم برای ساماندهی تکدی‌گری باید از ارائه کمک به افراد ناشناس پرهیز کنیم.

وی با بیان اینکه مردم می‌توانند افراد نیازمند را در کوچه و محله و خانواده خود شناسایی کنند و بر اساس دستور دین به همنوع خود کمک کنند، اظهارکرد: اگر فردی فرصت یا حوصله شناسایی نیازمند را نداشت، می‌تواند به واسطه نهادهای حمایتی معتبر در بخش دولتی و خصوصی کمک‌های خود را به دست افراد نیازمند برساند.

وی در پایان گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مدنی و سازمان‌های مردم نهاد باید تحت یک مدیریت هماهنگ و ساماندهی شده به نبرد آسیب‌های اجتماعی بروند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور
امروز چهارشنبه ۲۶ شهريور