تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

مطهری: دولت و صداوسیما تعامل خوبی ندارند

یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان این که دولت و صدا و سیما تعامل خوبی با یکدیگر ندارند، گفت که علی عسگری به عنوان نماینده صدا و سیما در دولت، قدرت کافی ندارد و تام‌الاختیار نیست.

کد خبر: ۳۰۴۸۲
۱۱:۲۵ - ۰۵ مرداد ۱۳۹۸

دیدارنیوز - علی مطهری درباره برخی حواشی مطرح شده در خصوص نحوه تخصیص بودجه صدا سیما و مشروط کردن تخصیص آن به تایید نمایندگان رییس‌جمهور در شورای نظارت بر صدا و سیما، گفت: من این موضوع را سوال کردم و گفتند در این باره قدری تاخیر شده است نه اینکه سازمان برنامه و بودجه نخواهد بودجه صدا و سیما را بدهد.

وی افزود: اگر این موضوع بخواهد به حالت گروکشی در بیاید کار خوبی نیست، ضمن این‌که اگر گفته می‌شود تخصیص بودجه صدا و سیما منوط به ارائه گزارش عملکرد این سازمان است در این صورت باید برای همه نهادها و سازمان‌ها چنین قیدی گذاشته شود در حالی که این طور نیست. لذا این شائبه را ایجاد می کند که این کار نوعی انتقام گیری است که به نظر من روش درستی نیست.

مطهری در عین حال تاکید کرد: براساس آنچه من سوال کردم، چنین تصمیمی اتخاذ نشده و تنها قدری تاخیر در تخصیص بودجه رخ داده است.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه تعامل خوبی بین دولت و صدا و سیما برقرار نیست، اضافه کرد: آقای علی عسگری نماینده رسمی صدا و سیما در دولت است ولی من فکر می کنم ایشان قدرت کافی ندارد و نماینده تام‌الاختیار نیست که در جلسات دولت شرکت می کند. می‌دانیم که بخش سیاسی و خبر صدا و سیما از جای دیگری دستور می گیرد و شاید کاری هم از دست آقای علی عسکری برنمی‌آید.

مطهری در پایان بر ضرورت تقویت تعامل بین دولت و صداوسیما و حل اختلافات فی‌مابین تاکید کرد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر