تیتر امروز

انتخابات ۸ تیر؛ قاضی‌زاده: ادعای حل تمامی مشکلات یعنی هیچ مشکلی رفع نمی‌شود!/ حمایت وزیر سابق نفت از پزشکیان
انتخابات ریاست جمهوری و تبلیغات نامزد‌ها

انتخابات ۸ تیر؛ قاضی‌زاده: ادعای حل تمامی مشکلات یعنی هیچ مشکلی رفع نمی‌شود!/ حمایت وزیر سابق نفت از پزشکیان

انتخابات ریاست جمهوری هشتم تیرماه در ایران در حالی برگزار می‌شود که شورای نگهبان تنها صلاحیت شش نامزد از مجموع ۸۰ نفر را تایید کرده است. مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، سعید جلیلی، علیرضا زاکانی،...
نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!
در چهارمین برنامه دیدار اندیشه با محمد هرندی، استاد دانشگاه، محقق و دین‌پژوه مطرح شد:

نیابت فقها فقط در حوزه بیان حکم است نه امر حکمرانی/ ضمانت باور‌های دینی فقط تبشیر و انذار است نه استفاده از قدرت حکومت!

چهارمین برنامه دیدار اندیشه به ادامه گفت‌وگو با محمد هرندی استاد دانشگاه، محقق و دین پژوه در خصوص ارتباط امر حکمرانی با دین و دینمداران اختصاص داشت. این گفت و گوی جذاب را بخوانید و ببینید.

حمله سایبری آمریکا به سیستم دفاعی و موشکی ایران

News Image Lead

ایالات متحده آمریکا طی هفته جاری به ویژه پس از سرنگون شدن پهپاد تجسسی «گلوبال هاوک» در تنگه هرمز دست به حملات سایبری بر ضد سیستم‌های دفاعی ایران زده است.

کد خبر: ۲۸۱۷۶
۱۷:۰۷ - ۰۲ تير ۱۳۹۸
دیدارنیوز - رسانه های آمریکایی روز شنبه با اعلام این مطلب تصریح کردند که سیستم های انفورماتیک مرتبط با پایگاه های موشکی و نیز یک شبکه جاسوسی ایران هدف اصلی حملات سایبری یاد شده بوده اند.

دونالد ترامپ که به اعتقاد بسیاری از تحلیلگران همچنان بیم آن دارد که در صورت رویارویی نظامی با ایران شمار زیادی از رای دهندگان خود را از دست بدهد پنجشنبه شب تهاجم هوایی به سه نقطه از خاک ایران را در آخرین دقایق متوقف کرد.
این حمله قرار بود از روی ناو آبراهام لینکن و در تلافی سرنگون شدن پهپاد تجسسی آمریکا صورت گیرد. رسانه های آمریکایی اعلام کرده اند که دونالد ترامپ در عوض مجوز انجام حملات سایبری به سیستم های دفاعی را صادر کرده و این نوع حملات طی روزهای گذشته به دفعات صورت گرفته است.

به نوشته واشنگتن پست در یکی از این حملات رایانه های یک سیستم کنترل و پرتاب موشک و راکت و در حمله ای دیگر یک شبکه جاسوسی مسئول نظارت بر عبور کشتی ها از تنگه هرمز مورد هدف قرار گرفته اند.

بر اساس گزارش واشنگتن پست، این حملات سایبری از هفته های پیش طراحی و برنامه ریزی شده و قرار بود با پیشنهاد مقامات نظامی در تلافی حملات اوایل ماه ژوئن به چند نفتکش در تنگه هرمز عملیاتی و اجرا شود. واشنگتن ایران را به دست داشتن در انفجار نفتکش ها متهم کرده و تهران نیز این اتهام را بی اساس قلمداد کرده است.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی با طرح این موضوع اعلام کرده است که برای مطلع شدن از جزئیات این حملات سایبری تلاش کرده با وزارت دفاع آمریکا تماس برقرار کند اما مقامات پنتاگون از دادن هرگونه توضیح در این خصوص امتناع کرده اند.

این حملات سایبری در حالی بنا به گزارش منابع آمریکایی صورت گرفته که ایران نیز روز جمعه از حملاتی مشابه به زیرساخت های حیاتی آمریکا خبرداده بود.

شرکتهای امنیت سایبری CrowdStrike و FireEye اعلام کرده‌اند در هفته‌های اخیر هکرهایی که گفته می‌شود برای دولت ایران کار می‌کنند، نهادهای دولتی آمریکا همچنین بخش‌های اقتصادی این کشور از جمله نفت و گاز را هدف قرار داده‌اند.

تهران سال ۲۰۱۰ و در بحبوحه بحران مرتبط با برنامه هسته ای، ایالات متحده آمریکا و اسرائیل را به انجام حملات سایبری به تاسیسات هسته ای خود متهم کرده بود. بر اساس این گزارش حملات یاد شده که توسط بدافزاری موسوم به «استاکس نت» طراحی و اجرا شده بود علاوه بر ویروسی کردن چندین هزار رایانه سبب اختلال در سانتریفیوژهای مورد استفاده برای غنی سازی اورانیوم شده بود.

ترامپ که همچنان امیدوار است تا مقامات ایرانی تحت فشارهای شدید اقتصادی به میز مذاکره بازگردند روز شنبه اعلام کرده تحریم های جدیدی را بر ضد تهران تدارک دیده که از روز دوشنبه به اجرا گذاشته خواهد شد.

تهران نیز در واکنش به تهدیدهای اخیر واشنگتن اعلام کرده است که هرگونه تعرض به ایران با تبعات بسیار مخرب برای منافع آمریکا در منطقه همراه خواهد بود.


ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی