تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

دستور ویژه استاندار تهران برای بکارگیری بانوان و جوانان در ۳۰ درصد پست‌های مدیریتی استان

News Image Lead

استاندار تهران دستور پیگیری ویژه و خاص برای اجرای دستور رئیس جمهور پیرامون بکارگیری بانوان و جوانان در مشاغل مدیریتی در دستگاه های اجرایی استان تهران صادر کرد.

کد خبر: ۲۷۲۶۳
۱۲:۴۷ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸
دیدارنیوز - انوشیروان محسنی بندپی در پیامی توییتری به دستور رئیس جمهور مبنی تخصیص ۳۰ درصد مشاغل مدیریتی به بانوان و جوانان اشاره کرد و نوشت: «امروز در کارگروه تخصصی بانوان با شنیدن درد و دل‌های مشاوران مدیران کل در این حوزه مبنی بر عدم بکارگیری آنها در مشاغل مدیریتی، بیش از پیش متوجه عدم اجرای دستور رئیس جمهور مبنی بر تخصیص ۳۰ درصد مشاغل مدیریتی به جوانان و بانوان شدم، در این خصوص دستور پیگیری ویژه و خاص دادم.»

انوشیروان محسنی‌بندپی، استاندار تهران صبح امروز در نخستین کارگروه تخصصی امور بانوان و خانواده استان اظهارات دیگری نیز داشت و با بیان اینکه بانوان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، دارای ظرفیت‌های عظیمی در حوزه‌های تخصصی و کارشناسی هستند که باید نسبت به فراهم کردن بستر مناسب برای بهره‌گیری از این ظرفیت و تخصص‌ها، اهتمام داشته باشیم گفت: زنان به لحاظ علمی و تخصصی در طول سال‌های اخیر توانسته‌اند که در مدارج عالیه و کرسی‌های مدیریتی، جایگاه قابل توجهی را کسب کنند که باید نسبت به پررنگ‌تر شدن این نقش، توجه جدی داشته باشیم.

وی افزود: اگر به ردیف بودجه سنواتی نگاهی داشته باشیم، فدراسیون‌های ورزشی از اعتبارات مناسبی برخوردار هستند که باید در حوزه بانوان ورزشکار، نسبت به بهره‌گیری از این اعتبارات توجه جدی شود. بر اساس دستور رئیس جمهور در راستای بهره‌گیری از ظرفیت جوانان و بانوان تا پایان برنامه ششم و دوره تصدی دولت دوازدهم، این مهم را به صورت مستمر پایش کرده و روند اجرای این دستور در استان را رصد می‌کنیم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران، استاندار تهران افزود: باید شرایطی را فراهم کنیم که بتوان از ظرفیت بانوان در حوزه‌های مختلف تخصصی و کارشناسی مدیریتی بهره گرفت‌.


ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت