تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

ماجرای سفر وزیر خارجه قطر به تهران چه بود؟

خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از شبکه خبری الجزیره نوشت دوحه می‌کوشد تنش‌ها را در منطقه خلیج‌فارس کاهش دهد.

کد خبر: ۲۵۹۲۸
۱۲:۴۸ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز- الجزیره به نقل از یک مقام که از وی نام برده نشده است گزارش داد شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی -- وزیر امور خارجه قطر -- در روزهای اخیر به تهران سفر کرده است تا با محمدجواد ظریف -- همتای ایرانی خود -- گفتگو کند.

به گزارش الجزیره، آمریکا نیز از این سفر آگاه بوده است.

بر اساس داده‌های وب‌سایت FlightRadar24.com -- که تردد هواپیماها را رصد می‌کند، یک هواپیمای متعلق به دولت قطر روز شنبه در تهران فرود آمد.

قطر میزبان یکی از پایگاه‌های نظامی مهم آمریکا در خلیج‌فارس است. تعدادی از بمب‌افکن‌هایی که کاخ سفید به‌تازگی دستور اعزام آن‌ها را به منطقه صادر کرده است در این پایگاه فرود آمده اند.
پس از اعمال تحریم‌هایی بر ضد قطر از سوی چهار کشور عربی، دوحه روابط دیپلماتیک نزدیکتری با تهران برقرار کرده است.

منبع:العالم

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد