تیتر امروز

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد
در گفت‌وگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

ابوالقاسم دلفی: شرایط عمومی حاکم بر منطقه سخت، خطرناک و پیچیده است/ نه تنها با اروپا گفت‌و‌گو نکردیم که تضاد و تنش دوجانبه را پس از فعال شدن اسنپ بک افزایش دادیم/ فرصت دیپلماتیک بعد از جنگ تا امروز برای تهران از دست رفت/ باید فرصت گفت‌و‌گو با آمریکا را غنیمت دانسته و به سرعت از آن استفاده کرد

سفیر پیشین کشورمان در فرانسه در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است که؛ ایران بعد از جنگ دوازده روزه و جمع‌بندی که از آن داشت، یک فرصت چندماهه دیپلماتیک را از دست داد و این فرصت به این شکل بود...
علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد
گفت و گوی دیدار با یک کنشگر اجتماعی

علی سمیعی: در شرایط اعتراض نقش روشنفکران تعیین کننده است/ در مطالبات و جنبش‌ها جنسیت مهم نیست/ باید بین جنبش، خیزش، شورش و انقلاب تفکیک قائل شد

دیدارنیوز در سلسله گفت‌و‌گو‌های خود با موضوع بررسی دلایل اعتراضات دی‌ماه این بار با علی سمیعی، کنشگر اجتماعی گفت‌و‌گو کرد که در ادامه می‌خوانید.
وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد

آمار دقیقی از فرهنگیان و دانش‌آموزان جانباخته اعلام نشده

علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش گفت: فعلا آماری دقیق و رسمی از دانش‌آموزان و معلمان جانباخته در حوادث اخیر اعلام نشده است.

کد خبر: ۱۹۵۲۱۳
۱۳:۲۲ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۴

آمار دقیقی از فرهنگیان و دانش‌آموزان جانباخته اعلام نشده

دیدارنیوز: وزیر آموزش و پرورش گفت: فعلا آماری دقیق و رسمی از دانش‌آموزان و معلمان جانباخته در حوادث اخیر اعلام نشده است.

علیرضا کاظمی در حاشیه مراسم زنگ انقلاب که امروز در دبیرستان هیئت امنایی هاجر منطقه ۱۱ شهر تهران برگزار شد، گفت: نسل امروز آگاه و بیدار است و در مقابل تمام توطئه‌های دشمنان ایستاده و سرافراز، شجاع‌تر و آماده‌تر از گذشته‌ها، آماده دفاع از جمهوری اسلامی ایران است و اگر دشمن تصور کرده ملت ما بعد از ۴۷ سال در مقابله با دنیای استکبار شک دارند زهی خیال و تصور باطلی دارند. امروز دانش آموزان کاملا در میدان و در صحنه آماده‌تر از گذشته می‌بینیم، این پیام دهه مبارک فجر و پیام زنگ انقلاب امروز و پیام ۲۲ بهمن به تمام دشمنان جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص آمار فرهنگیان و دانش‌آموزان جانباخته در حوادث اخیر افزود: آمار دقیقی هنوز اعلام نشده و قرار است اعلام شود، چون در شهر‌ها و بخش‌های مختلف این اتفاق افتاده؛ آمار دقیق و رسمی هنوز اعلام نشده است.

کاظمی در خصوص نحوه دلجویی از این خانواده‌ها ادامه داد: آموزش و پرورش هماهنگی‌هایی انجام داده؛ به صورت یک تیم کامل تلاش کردیم که از تمام خانواده دانش آموزان و خانواده‌های معلمینی که آسیب دیدند سرکشی انجام و بازدید شود و مراسمی که مورد نیاز بوده برای آنها برگزار شود. اینها کار‌هایی بوده که با هماهنگی در هر شهرستان و در هر منطقه صورت گرفته و می‌گیرد.

کاظمی در مورد امتناع برخی خانواده‌ها از مدرسه رفتن عده‌ای از دانش‌آموزان بدلیل شرایط خاص کشور گفت: چنین چیزی نشنیده‌ام؛ اینکه دشمن می‌گوید یک بحث است، اینکه چه اتفاقی می‌افتد بحث دیگری است.

وی در خصوص تمهیدات آموزش و پرورش برای انتقال ارزش‌های اسلامی به دانش‌آموزان گفت: فعالیت‌های مختلفی انجام شده، بخش زیادی از ارزش‌های انقلاب در کتاب‌های درسی به دانش‌آموزان منتقل می‌شود، بخش زیادی در قالب فعالیت‌های فوق برنامه است که در دوره جدید از اول مهر امسال با دو بسته محتوایی آماده کرده‌ایم. یک بسته تحت عنوان «ایرانمون» که خود این بسته شامل محتوا‌های بسیار زیادی است. ۲۰ بسته کاملاً محتوایی در حوزه‌های مختلف آماده و در دست مربیان پرورشی و دانش آموزان مدارس است. بسته دومی که در قالب ایرانمون آماده کردیم، مرتبط با ایام الله دهه مبارک فجر است. نمایشگاه درون مدرسه‌ای شکل گرفته، مدرسه انقلاب اتحادیه‌های اسلامی دانش آموزان و فعالیت‌های بسیج دانش آموزی نیز از دیگر اقداماتی است که برای تقویت هویت ملی و دینی بچه‌ها رقم خورده است. علاوه بر این از کتاب «از ایرانمان دفاع خواهیم کرد» که روایت جنگ ۱۲ روزه بود، اول مهر در اختیار بچه‌ها قرار گرفت که با روایت جنگ ۱۲ روزه و اتفاقاتی که افتاد آشنا شدند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر

سیدعلی مجتهدزاده: شاهد شکل‌گیری صف‌های طولانی در مقابل دادگاه‌های انقلاب و خانواده‌های نگران هستیم/ وکلای مورد اعتماد قوه قضائیه، فضا را در این شرایط مهیا دیده و درخواست‌های مالی هنگفت به عنوان حق‌الوکاله از مردم دارند/ توصیه من به خانواده‌ها این است که به هیچ عنوان از وکلای تبصره ماده ۴۸ استفاده نکنند/ توقیف روزنامه «هم‌میهن» به این معناست که برخی تحمل شنیدن صدای مستقل را ندارند

امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
امروز يکشنبه ۱۲ بهمن
پرطرفدارترین ها