تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

فتح‌الله گولن دلیل دشمنی اردوغان با خود را فاش کرد؛ "حسود است!"

فتح‌الله گولن اعلام کرد اردوغان می‌خواست از جنبش "خدمت" (وابسته به فتح‌الله گولن) به عنوان ابزار تبلیغاتی برای مطرح کردن خود به عنوان رهبر اسلام در داخل و خارج از کشور استفاده کند.

کد خبر: ۱۹۲۲
۱۶:۰۰ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - فتح الله گولن، روحانی در تبعید و مخالف دولت ترکیه درباره علت دشمنی رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه با وی به خصوص پس از کودتای 15 ژوئیه 2016 گفت: یکی از دلایل آن درخواست اردوغان برای استفاده داخلی و بین‌المللی از جنبش خدمت بود.

وی ادامه داد: او می‌خواست از این شبکه به عنوان یک ابزار تبلیغاتی برای معرفی خود به عنوان رهبر اسلام در جهان استفاده کند اما جنبش خدمت این درخواست او را رد کرد و اردوغان عصبانی شد.

او افزود: اردوغان حسود بود و تصمیم گرفت که جنبشی مشابه ایجاد کند اما با وجودی که تمام قدرت در کشور را در دست دارد، باز هم نتوانست جنبشی همانند خدمت ایجاد کند.

گولن اضافه کرد: بعد از رد درخواست اردوغان او تصمیم گرفت که یک سازمان فرهنگی به نام "یونوس امره" تاسیس کند که همانند جنبش خدمت در سراسر جهان مراکز فرهنگی و مدارسی باز کند اما این سازمان نتوانست به موفقیت چندانی دست یابد، پس از این ناکامی اردوغان تصمیم گرفت جنبش خدمت را کنار بگذارد.

همچنین وی معتقد است که کودتای 15 ژوئیه 2016 توسط خود اردوغان برای سرکوب کردن مخالفان انجام گرفت.

اردوغان و گولن تا مدت‌ها با یکدیگر متحد سیاسی بودند.

با این حال گولن اضافه می‌کند که او با اردوغان تنها دو بار دیدار کرده است و می‌گوید او در این دیدار به اردوغان توصیه کرده است که یک حزب محافظه‌کار و مذهبی تاسیس کند و همچنین به او یادآوری کرده است که یک ارتش سکولار با او به مخالفت برمی‌خیزد.

او با اشاره به درخواست ترکیه مبنی بر استرداد گولن از آمریکا گفت: اگر آمریکا از من بخواهد من باید به کشورم بازگردم. در این صورت من به کشور بازمی‌گردم و تا زمان مرگ در زندان خواهم ماند.

وی در پایان تاکید کرد، اما اگر تحقیقات "بی‌طرفانه، مستقل و بین‌المللی" درباره نقش او در کودتای 2016 انجام گیرد او به ترکیه بازمی‌گردد تا در دادگاه‌ حاضر شود.
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها