تیتر امروز

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا پزشکیان در نیویورک با ترامپ دیدار می‌کند؟/ حالت نه جنگ، نه صلح خوب نیست/ مکانیسم ماشه را بزرگ نکنیم

این صد و چهاردهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از سوی محمد اسماعیل قیداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صورت گرفت

تقدیر از مدیرعامل موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید

محمد اسماعیل قیداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از فعالیت‌های مستمر سلامت محورِ اشکان تقی پور در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از جمله بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان و مرکز آموزشی و درمانی مهدیه تقدیر کرد.

کد خبر: ۱۸۹۸۳۹
۱۶:۴۰ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴

تقدیر از مدیرعامل موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید

دیدارنیوز: دکتر محمد اسماعیل قیداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پیرو یک دهه فعالیت‌های مستمر سلامت محورِ دکتر اشکان تقی پور در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از جمله بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان و زایمان و مرکز آموزشی و درمانی مهدیه در محله‌ی شوش تهران از او تقدیر کرد.

در پایان یک دوره‌ی دیگر از مسوولیت «هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان مهدیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی» و تشکیل مجمع عمومی و انتخابات جدید هیئت مدیره، محمد اسماعیل قیداری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با حضور در بیمارستان مهدیه و دفتر انجمن از اعضای هیئت مدیره پیشین انجمن بیمارستان، از جمله اشکان تقی پور، مدیر عامل موسسه خیریه نیک گامان جمشید و عضو هیئت مدیره مجمع خیرین کشور، قدردانی کرد و برای هیئت مدیره جدید آرزوی بهروزی و تداوم کمک رسانی به بیمارستان در راستای تجهیز، بازسازی، توسعه و حمایت از بیماران کم برخوردار این منطقه‌ی کم‌برخوردار را همچون دوره‌های قبل کرد.

تقدیر از مدیرعامل موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید

لازم به توضیح است که در انتخابات جدید نیز اشکان تقی پور به عنوان عضو علی البدل هیئت مدیره در رای گیری هیئت امنا در مجمع عمومی برگزیده شد.

خدمات موسسه خیریه نیک گامان جمشید و اشکان تقی پور مدیر عامل موسسه خیریه نیک‌گامان و عضو هیئت مدیره شبکه ملی موسسات نیکوکاری و خیریه، پیش از تشکیل انجمن و عضویت در تمام دوره‌های هیئت مدیره آن پیرو انتخابات مجمع عمومی از گذشته تا کنون به شکل گسترده ادامه داشته است.

اشکان تقی پور از ابتدای تأسیس انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان مهدیه، در زمان ریاست ۴ رییس بیمارستان تا کنون در این بیمارستان، در هیئت مدیره انجمن، منتخب شده است. 

اشکان تقی پور، معتمد و عضو شورای مشارکت‌های مردمی بهزیستی استان تهران با حکم معاون وزیر و رییس سازمان بهزیستی کشور، به همت خیرین موسسه خیریه نیک گامان و با همراهی سایر اعضای هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران و بیمارستان مهدیه و مدیر عامل محترم انجمن خدمت کرده است. چنانکه در سایر بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بر مبنای نظام مسائل سلامت و درمان کشور، اولویت‌ها و ضرورت‌ها و عقد تفاهم‌نامه‌های تخصصی خدمت رسانی با نظارت اداره کل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت و مشاور امور خیرین و مردمی سازی وزیر بهداشت و درمان چنین می‌کند.

تقدیر از مدیرعامل موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید

در بیمارستان مهدیه، بازسازی و تجهیز کامل مهدکودک بیمارستان، تهیه تجهیزات از جمله دستگاه‌های انکباتور پیشرفته و تجهیزات جانبی جهت تجهیز آی سی یوی نوزادان، ساخت و تجهیز مرکز شیمی درمانی سرپایی بانوان با توسعه بخش و فعالیت‌های عمرانی، تهیه تشک‌های لازم برای بخش‌های بیمارستان و رفع دیگر نیاز‌های بیمارستان به شکل مستمر از جمله اقداماتی است که اشکان تقی پور و موسسه خیریه نیک‌گامان جمشید در حوزه‌ی سلامت و درمان که یکی از حوزه‌های چهارگانه‌ی فعالیت‌های گسترده‌ی مردم نهاد و پروژه‌محور موسسه است با مدیریت اشکان تقی پور طی یک دهه‌ی گذشته در بیمارستان مهدیه بمانند سایر بیمارستان‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام داده است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۹ شهريور