تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...

محکومیت یک پزشک به ویزیت رایگان ۱۰۰ بیمار یتیم و بدسرپرست

News Image Lead

یک قاضی، پزشک متخلفی را که به دلیل بی‌احتیاطی در امر رانندگی منجر به ایراد صدمه بدنی غیرعمد شده بود، به جای سه ماه حبس به ویزیت رایگان صد بیمار یتیم و بدسرپرست محکوم کرد. 

کد خبر: ۱۸۹۳
۱۲:۱۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۷
دیدارنیوز ـ محمدرضا عموزادخلیلی اظهار کرد: هدف از مجازات جایگزین حبس اصلاح و تربیت مجرم و عادت به زندگی اجتماعی است.

وی افزود: در شرع مقدس ما حبس آخرین راه برای اصلاح مجرم شناخته شده و قانون‌گذار هم در قانون مصوب سال 92 در فصل دوم به مجازات جایگزین حبس پرداخته و قضات با توجه به شخصیت، وضعیت و شرایط متهم از مجازات جایگزین حبس استفاده می‌کنند.  قاضی شعبه 101 دادگاه کیفری شهرستان گالیکش تصریح کرد: در همین راستا بنده چندی پیش یک پزشک را که به دلیل بی‌احتیاطی در امر رانندگی منجر به ایراد صدمه بدنی غیرعمد به سه ماه حبس محکوم می‌شد، به ویزیت صد بیمار یتیم و بدسرپرست به صورت رایگان محکوم کردم.  وی با بیان اینکه استفاده از مجازات جایگزین به نفع مجرم، جامعه و خانواده متهم است، افزود: سال گذشته از دو ‌هزار پرونده‌ای که شخصا مورد رسیدگی قرار دادم، در بیش از 200 پرونده اقدام به صدور حکم جایگزین حبس کردم.

عموزادخلیلی ادامه داد: برای مثال فردی که فرزند دانشجو و دختر دم بخت داشت اقدام به حفاری چاه غیرمجاز کرده بود، اگر ما به این فرد حکم حبس می‌دادیم قطعا وضعیت اقتصادی‌اش بدتر می‌شد، به همین جهت وی را به کاشت نهال و خرید کتاب با محوریت دفاع مقدس محکوم کردیم.

قاضی شعبه 101 دادگاه کیفری شهرستان گالیکش تصریح کرد: سال گذشته 20 هکتار از اراضی ملی به وسیله مجرمان نهال‌کاری شد و در این راستا شاهد کاهش 30درصدی جمعیت کیفری و کاهش 25درصدی جرم و مجازات در شهرستان گالیکش بودیم.  وی که به‌عنوان یکی از پنج قاضی برتر صادر‌کننده آرای جایگزین حبس از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه ‌قضائیه مورد تقدیر قرار گرفته، در پاسخ به این سؤال که درحال‌حاضر چند درصد از قضات از مجازات جایگزین حبس استفاده می‌کنند، گفت: متأسفانه همکاران قضائی کمتر از این موضوع استقبال می‌کنند و دلیل آن هم حجم بالای پرونده‌هاست. عموزاد خلیلی افزود: صدور حکم براساس نوع جرم پنج دقیقه طول می‌کشد درحالی‌که مجازات جایگزین یک ساعت زمان می‌برد، چراکه صدور این نوع مجازات نیازمند خلاقیت و نو‌‌آوری و زمان کافی است و محدودیت وقت باعث می‌شود که قضات کمتر از مجازات جایگزین استقبال کنند.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی