تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تحریم‌های بیشتر در راه ایران؟ راه حل مسوولان چیست؟ گرانی و مشکلات بیشتر برای مردم؟

رویترز: مکانیسم ماشه علیه ایران احتمالا پنجشنبه فعال می‌شود

خبرگزاری رویترز به نقل از منابعی نوشت که بریتانیا، فرانسه و آلمان احتمالا روند بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران را از روز پنجشنبه ۲۸ اوت (۶ شهریور) آغاز خواهند کرد.

کد خبر: ۱۸۹۱۷۵
۱۷:۵۲ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴

رویترز: مکانیسم ماشه علیه ایران احتمالا پنجشنبه فعال می‌شود

دیدارنیوز: چهار دیپلمات با ذکر این موضوع به رویترز گفته‌اند که با این حال، آنها امیدوارند تهران ظرف ۳۰ روز تعهداتی در خصوص برنامه هسته‌ای خود ارائه دهد تا بتوانند اجرای اقدامات عملی را به تعویق بیندازند.

نمایندگان سه کشور اروپایی روز سه‌شنبه در ژنو با نمایندگان ایران دیدار کردند تا پیش از آنکه فرصت حقوقی خود برای بازگرداندن تحریم‌های لغو شده مطابق برجام در اواسط اکتبر را از دست بدهند، دیپلماسی در مورد برنامه هسته‌ای ایران را احیا کنند.

مهلت اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت درباره توافق هسته‌ای با ایران در روز ۲۸ مهر امسال پایان می‌یابد.

سه دیپلمات اروپایی و یک دیپلمات غربی به رویترز گفته‌اند که گفت‌و‌گو‌های سه‌شنبه نتوانسته تعهدات ملموس و کافی از سوی ایران به دست دهد، هرچند آنها معتقدند که در هفته‌های آینده هنوز امکان ادامه دیپلماسی وجود دارد.

به گفته این منابع، سه کشور اروپایی تصمیم گرفته‌اند با استدلال نقض برجام توسط ایران، روند بازگشت خودکار تحریم‌های سازمان ملل موسوم به «مکانیسم ماشه» را احتمالاً از روز پنجشنبه آغاز کنند.

غرب می‌گوید پیشرفت‌های برنامه هسته‌ای ایران فراتر از نیاز‌های غیرنظامی است، در حالی که تهران نیت ساخت سلاح هسته‌ای را انکار می‌کند.

این روند در سازمان ملل ۳۰ روز به طول می‌انجامد و پس از آن تحریم‌هایی که بخش‌های مالی، بانکی، نفت و گاز و دفاعی ایران را در بر می‌گیرد، دوباره برقرار خواهد شد. یکی از دیپلمات‌های غربی که نخواست نامش فاش شود، به رویترز گفته است: «مذاکرات واقعی زمانی آغاز خواهد شد که نامه [کشور‌های اروپایی به شورای امنیت سازمان ملل]ارسال شود.»

یکی از سخنگویان وزارت خارجه آلمان گفت آغاز روند بازگشت تحریم‌ها همچنان یکی از گزینه‌های روی میز برای سه کشور اروپایی است. رویترز می‌گوید وزارت خارجه بریتانیا و فرانسه هنوز به درخواست این خبرگزاری برای اظهارنظر پاسخ نداده‌اند.

تهران هشدار داده است که اگر تحریم‌ها دوباره اعمال شوند، «پاسخی سخت» خواهد داد.

بازرسان هسته‌ای در ایران

رسانه‌های دولتی ایران روز چهارشنبه گزارش دادند که بازرسان هسته‌ای سازمان ملل برای نخستین بار پس از توقف همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در پی حملات آمریکا و اسرائیل به سایت‌های هسته‌ای‌اش، به ایران بازگشته‌اند.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، روز سه‌شنبه گفت که به آنها اجازه ورود داده شده است، اما هیچ توافقی درباره اینکه دقیقاً چه کاری می‌توانند انجام دهند یا این که آیا امکان دسترسی به تأسیسات هسته‌ای خواهند داشت یا نه، به دست نیامده است.

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز به نمایندگان مجلس گفت تهران هنوز درباره نحوه ازسرگیری کامل همکاری با نهاد نظارتی توافقی به دست نیاورده است.

بازرسی‌های کامل سازمان ملل شامل بررسی ذخایر عظیم اورانیوم غنی‌شده‌ای است که از زمان آغاز حملات در جنگ ۱۲ روزه مورد راستی‌آزمایی قرار نگرفته است. سه کشور اروپایی پیشنهاد کرده‌اند که اگر ایران پذیرش این بازرسی‌ها را از سر بگیرد و وارد گفت‌و‌گو با آمریا شود، فعال‌سازی مکانیسم ماشه یا اسنپ‌بک و در نتیجه روند بازگشت تحریم‌ها را تا شش ماه به تعویق بیندازند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر