تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
روزهای تلخ بازار سرمایه

ریزش بورس و خروج ۴۲۶ میلیارد تومان از بازار

شاخص کل بورس امروز چهارشنبه، با افت ۴۳ هزار و ۱۸۲ واحدی معادل ۱.۷۲ درصد به سطح ۲ میلیون و ۴۶۶ هزار واحد رسید و شاخص کل هم وزن نیز ۸ هزار و ۳۷۱ واحد کاهش داشت و رقم ۷۶۲ هزار و ۳۵۷ را ثبت کرد.

کد خبر: ۱۸۸۵۳۵
۱۳:۵۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

ریزش بورس و خروج ۴۲۶ میلیارد تومان از بازار

دیدارنیوز: ارزش معاملات ۲،۵۶۰ میلیارد تومان ثبت شد. سرانه خرید ۲۴.۷ میلیون تومان و سرانه فروش ۵۰.۱ میلیون تومان گزارش شده که نشان‌دهنده غلبه فشار فروش بر تقاضا است.

شاخص کل بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته با کاهش قابل توجه مواجه شد و فشار فروش بر بازار سهام افزایش یافت. این روند نشان‌دهنده تسلط فروشندگان و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران در پایان هفته است.

فروشنده‌ها قدرت گرفتند

حجم معاملات در بازار سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به ۹.۳ میلیارد سهم رسید و ارزش معاملات ۲،۵۶۰ میلیارد تومان ثبت شد. سرانه خرید ۲۴.۷ میلیون تومان و سرانه فروش ۵۰.۱ میلیون تومان گزارش شده که نشان‌دهنده غلبه فشار فروش بر تقاضا است.

شاخص قدرت خرید منفی ۲.۰۳ و ورود پول به بازار منفی ۴۲۶ میلیارد تومان بوده که خروج نقدینگی از بازار را تایید می‌کند.

تفاوت فاحش در ارزش سفارشات خرید و فروش

ورود پول به صندوق‌های درآمد ثابت نیز منفی ۵۶.۵ میلیارد تومان ثبت شد. ارزش سفارش‌های خرید ۳۱۱ میلیارد تومان و فروش ۴،۳۶۳ میلیارد تومان بوده که اختلاف فاحش میان عرضه و تقاضا باعث تشدید فشار نزولی شاخص‌ها شده است.

تعداد صف‌های خرید و فروش و وضعیت نماد‌ها

تعداد صف‌های خرید ۱۸ و صف‌های فروش ۵۲۷ مورد بوده است. از مجموع نماد‌های فعال، تنها ۵۹ نماد مثبت و ۶۹۵ نماد منفی گزارش شده که نشان‌دهنده کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران و افزایش ریسک در بازار سهام است. این آمار بیانگر ادامه روند خروج نقدینگی و فشار فروش در آخرین روز معاملاتی هفته است.

افزایش فشار منفی بر بازار

آمار معاملات امروز نشان می‌دهد بازار تحت تأثیر فشار فروش و کاهش نقدینگی قرار دارد. افت شاخص‌ها و کم‌رونق شدن معاملات، به ویژه در نماد‌های شاخص‌ساز، بر روند کلی بورس اثر منفی گذاشته است. این شرایط احتمال اصلاح بیشتر شاخص‌ها و افزایش نوسانات کوتاه‌مدت را افزایش می‌دهد و صنایع کوچک و متوسط تحت فشار بیشتری قرار می‌گیرند.

معاملات چهارشنبه ۲۲ مرداد نشان‌دهنده تسلط فروشندگان و کاهش تمایل سرمایه‌گذاران به ورود نقدینگی به بازار سهام بود. شاخص کل و شاخص هم وزن هر دو کاهش یافتند، ارزش معاملات منفی شد و ورود پول به بازار و صندوق‌های درآمد ثابت نیز منفی گزارش شد. 

به نظر می‌رسد سرمایه گذاران در حال خروج از بازار سرمایه برای حضور در بازار‌های موازی هستند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها