تیتر امروز

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
افت بازار ادامه دارد

ریزش ۴۲ هزار واحدی؛ بورس قرمز شد

بازار سرمایه امروز دوشنبه، چهارمین افت پیاپی خود را تجربه کرد و شاخص کل ضمن کاهش بیش از ۴۲ هزار واحد و رسیدن به رقم دو میلیون و ۷۶۸ هزار واحد، کانال ۲.۸ میلیون را برای چندمین بار طی ماه‌های اخیر از دست داد.

کد خبر: ۱۸۷۸۲۲
۱۴:۳۹ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۴

ریزش ۴۲ هزار واحدی؛ بورس قرمز شد

دیدارنیوز: این چهارمین افت پی در پی بازار سرمایه در چهار روز اخیر بود. امروز بورس از کانال ۲.۸ میلیون که ۲۸ تیرماه تصاحب کرده بود برای چندمین بار طی ماه‌های اخیر عقب‌نشینی کرد.

در سومین روز هفته شاخص هم‌وزن نیز ۹۳۴۳ واحد کاهش داشت و در عدد ۸۲۷ هزار و ۸۹۸ واحد ایستاد. امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۲ عدد و سهام منفی ۳۰۴ عدد بود. تعداد خریداران به بیش از ۲۷ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۱.۵۴ درصد کاهش داشت.

همچنین ۱۶۸ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۸۴۷۶ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فملی، فارس و فولاد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به فولاد، فملی و شستا اشاره کرد.

شاخص فرابورس ایران هم امروز کاهش ۲۶۷ واحد را تجربه کرد و به ۲۴ هزار و ۸۰۵ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۱۲۵ هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه ۶۸۹ هزار میلیارد تومان بود.

آریا، نیشکر و کگهر بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. رپویا، نان و فزر نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

تالار شیشه‌ای از روز سه‌شنبه (۱۹ فروردین) پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که روز ۲۳ فروردین در عمان آغاز شد روند صعودی به خود گرفت.

پیش از آن بازار سهام در ایران از روز دوم آبان ۱۴۰۳ صعودی شده بود و در ادامه، رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. روز ۲۳ دی‌ماه کانال ۲.۹ میلیون را از دست داد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نیز به پایین کانال ۲.۷ میلیون سقوط کرد که ۲۵ اسفند مجددا آن را تصاحب کرد. ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به کانال ۲.۸ میلیون صعود کرد. ۲۴ فروردین پس از حدود ۹۰ روز مجددا از مرز ۲.۹ میلیون واحد گذشت.

روز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد، یکم اردیبهشت به ۳.۱ میلیون واحد رسید، ۲۳ اردیبهشت کانال ۳.۲ میلیون واحد را فتح کرد، اما ۳۰ اردیبهشت آن را از دست داد. روز ۱۷ خرداد نیز کانال ۳.۱ میلیون را از دست داد.

همچنین روز ۱۹ خردادماه به پایین کانال سه میلیون واحد سقوط کرد. روز ۸ تیر نیز به کانال ۲.۸ میلیون واحد افتاد، ۹ تیر به کانال ۲.۷ میلیون عقب‌گرد کرد، ۱۱ تیر وارد کانال ۲.۶ میلیون واحد شد. ۱۶ تیرماه کانال ۲.۷ میلیون را پس گرفت، ۱۷ تیر مجددا آن را از دست داد، ۲۲ تیر برای چندمین بار وارد کانال ۲.۷ میلیون شد، ۲۸ تیر نیز کانال ۲.۸ میلیون را فتح کرد و ۶ مرداد به کانال ۲.۷ میلیون عقب‌گرد کرد.

تا قبل از حمله رژیم صهیونیستی به ایران در روز ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ متغیر‌های سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشت. امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شد و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌توانست اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد؛ چراکه به گفته کارشناسان، حل مناقشات بین‌المللی از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی منجر می‌شود و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازد.

عمده کارشناسان معتقدند، بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال، بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و تا کانال ۳.۲ میلیون واحد رشد کرده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد