تیتر امروز

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محو اسرائیل سیاست رسمی جمهوری اسلامی نیست/ آمادگی پزشکیان برای گفت‌وگو با اپوزیسیون/ طرح صیانت با نامی جدید

این صد و یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
وضعیت اوکراین و خاورمیانه درست می‌شود؟

نظر ویتکاف درباره مذاکرات واشنگتن با تهران

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که مذاکرات واشنگتن با تهران درباره موضوع هسته‌ای به مسیر خود باز خواهد گشت.

کد خبر: ۱۸۷۷۵۲
۱۰:۴۰ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴

ویتکاف

دیدارنیوز: استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا گفته مذاکرات با ایران به مسیر خود بازخواهد گشت.

ویتکاف در گفت‌وگویی با شبکه خبری فاکس نیوز گفت که مذاکرات واشنگتن با تهران درباره موضوع هسته‌ای به مسیر خود باز خواهد گشت. ایران، اما اعلام کرده هرگونه ازسرگیری مذاکرات مستلزم آن است که واشنگتن تضمین دهد دوباره به ایران حمله نخواهد شد. 

ویتکاف همچنین گفت که دوست دارد تا پیش از پایان دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ، وضعیت اوکراین و خاورمیانه درست شود.

به نقل از خبرگزاری تاس، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا همچنین افزود: «مایلم پیش از پایان ریاست‌جمهوری ترامپ، مشکلات روسیه و اوکراین را حل کنیم و به آن توافق صلح برسیم، چون باید چنین اتفاقی بیفتد.»

این مقام مسئول واشنگتن ادامه داد: «امیدوارم آن لحظه بزرگی باشد. فکر می‌کنم اگر ما توافق‌نامه‌های صلح ابراهیم را گسترش دهیم، اگر به صلح، یک صلح پایدار، در غزه دست یابیم، اگر به صلح بلندمدت در خاورمیانه دست یابیم، این یک دستاورد بزرگ باشد.»

ویتکاف در گفت‌وگوی خود با لارا ترامپ مجری فاکس نیوز گفت: «ما مساله بین روسیه و اوکراین را حل خواهیم کرد و به یک توافق صلح خواهیم رسید، زیرا باید این اتفاق بیفتد.»

وی ادامه داد: «ترامپ درست می‌گوید، این جنگ هرگز نباید آغاز می‌شد. من فکر می‌کنم ما به یک تصمیم خواهیم رسید و امیدوارم این یک نقطه عطف باشد. اگر ما توافقات صلح ابراهیم را گسترش دهیم، اگر به صلح پایدار در غزه دست یابیم، اگر راهی برای صلح بلندمدت در خاورمیانه پیدا کنیم و روابط با اسرائیل را عادی کنیم، این اوج موفقیت دیپلماتیک خواهد بود.»

ویتکاف در ادامه خطاب به لارا ترامپ خاطرنشان کرد: «معتقدم که رئیس جمهور آمریکا باید بالاخره آنچه را که دفعه قبل شایسته آن بود یعنی جایزه صلح نوبل را دریافت کند. این جایزه نه برای یک تلاش، بلکه برای تمامی تلاش‌های او در این بازه زمانی باید به او تعلق گیرد. این مساله نشان می‌دهد که اقدامات ترامپ چقدر مهم و معنادار است.»

فرستاده ویژه ترامپ همچنین در ادامه صحبت‌هایش با مجری فاکس نیوز گفت: «مذاکرات متوقف شده با حماس دوباره در مسیر خود قرار گرفته است. ما امیدواریم به آتش‌بس برسیم که در آن نیمی از گروگان‌ها (زندانیان صهیونیست) آزاد شوند و سپس بقیه در پایان ۶۰ روز آزاد خواهند شد. توافق‌نامه‌های صلح ابراهیم گسترش خواهد یافت و اگر حدود ۱۰ کشور تا پایان سال به آن بپیوندند، جای تعجب نخواهد بود. درباره وضعیت غزه نیز به پیشرفت‌هایی دست پیدا کرده‌ایم. راه حل آنچه در غزه اتفاق می‌افتد بسیار ساده است. گروگان‌ها را آزاد کنید، سلاح‌هایتان را زمین بگذارید، جنگ پایان خواهد یافت.»

ویتکاف درباره اوضاع در سوریه نیز گفت: «اخیرا در سوریه تنش‌هایی وجود داشته، اما موضوع در حال حل و فصل است.»

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد
امروز دوشنبه ۰۶ مرداد