تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
در واکنش به تصویب لایحه تحمیل حاکمیت بر کرانه باختری و دره اردن

ایران: اسرائیل هدفی جز امحای کامل فلسطین ندارد

وزارت خارجه ایران به تصویب لایحه تحمیل حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری و دره اردن واکنش نشان داد و اعلام کرد که این رژیم هدفی جز امحای کامل فلسطین به عنوان یک سرزمین، ملت و هویت مستقل ندارد.

کد خبر: ۱۸۷۶۶۱
۱۸:۰۸ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۴

ایران: اسرائیل هدفی جز امحای کامل فلسطین ندارد

دیدارنیوز: وزارت خارجه ایران در واکنش به تصویب لایحه تحمیل حاکمیت رژیم اسرائیل بر کرانه باختری و دره اردن اعلام کرد: رژیم هدفی جز امحای کامل فلسطین به عنوان یک سرزمین، ملت و هویت مستقل ندارد و برای تحقق این هدف شرورانه هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای اقدام کنست (پارلمان) اسرائیل در تصویب لایحه تحمیل حاکمیت این رژیم بر کرانه باختری و دره اردن را به‌عنوان نشانه دیگری از ماهیت توسعه‌طلب و سیطره‌جوی این رژیم دانست و آن را محکوم کرد. 

در این بیانیه که روز پنجشنبه منتشر شده، آمده است: اقدام کنست رژبم صهیونیستی- همزمان با نسل‌کشی در غزه و ادامه نقض‌های فاحش حقوق بشر در کرانه باختری - این واقعیت را بیش از همیشه آشکار می‌کند که این رژیم هدفی جز امحای کامل فلسطین به عنوان یک سرزمین، ملت و هویت مستقل ندارد و برای تحقق این هدف شرورانه هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد و حتی کوچکترین وقعی به قطعنامه‌ها و مصوبات سازمان ملل هم نمی‌گذارد.

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که «مسئولیت قانونی، اخلاقی و سیاسی همه دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی برای کمک به تحقق حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین و رهایی آنها از سلطه اشغال و آپارتاید را یادآور می‌شود».

در بیانیه وازتر خارجه ایران آمده است: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند که اهمال جامعه جهانی و نهاد‌های ذیصلاح بین‌المللی به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد در عمل به تعهداتشان برای توقف نسل‌کشی و جنایات جنگی در غزه و کرانه باختری موجب تشدید جنایات این رژیم و گسترش قانون‌شکنی‌ها و تجاوزات این رژیم در کرانه باختری و فراتر از آن خواهد شد.

در پایان این بیانیه آمده است: بدون تردید همه دولت‌ها به‌ویژه دولت‌های منطقه و اسلامی موظف به اقدام فوری و موثر برای وادارکردن این رژیم و حامیان آن به‌ویژه آمریکا جهت توقف کشتار و جنگ‌افروزی، توسعه‌طلبی رژیم صهیونیستی هستند.

ارسال نظرات