تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد

مقامات اسرائیل باید محاکمه و مجازات شوند

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به حملات بی‌رحمانه در غزه گفت: مقامات اسرائیلی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

کد خبر: ۱۸۲۸۸۱
۱۷:۲۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

مقامات اسرائیل باید محاکمه و مجازات شوند

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، نوشت: مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز سه‌شنبه تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در نوار غزه و کرانه باختری و کشتار وحشیانه مردم بی‌گناه و زنان و کودکان معصوم را به شدت محکوم کرد.

بقائی با استناد به گزارش‌های متعدد و مستند اخیر سازمان‌های بین‌المللی از جمله گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل، کمیسیون مستقل تحقیق بین‌المللی، سازمان بین‌المللی پزشکان بدون مرز، فائو، یونیسف و آنروا، تصریح کرد: اقدام رژیم اسرائیل در کشتار فلسطینیان، تخریب زیرساخت‌های حیاتی، نابودی مراکز درمانی و بهداشتی، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه و اقلام ضروری، محاصره کامل غزه و قطع آب، برق و سوخت، مصادیق بارز نسل‌کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بوده و مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر فاجعه بار بودن وضعیت انسانی در غزه خاطر نشان کرد: مردم بی‌دفاع این منطقه به ویژه کودکان و زنان - آنچنانکه کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصریح کرده است - روزانه تحت بمباران شدید، گرسنگی گسترده، بیماری، کوچ اجباری و به طور کلی در معرض نابودی نظام‌مند قرار دارند و این اقدامات آشکارا با نیت پاکسازی نژادی و امحای ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

او تأکید کرد: رژیم اسرائیل با هدف قرار دادن و کشتار عامدانه نیرو‌های امدادگر و روزنامه‌نگاران به شکلی سازمان یافته، تلاش می‌کند تا صدای مظلومیت مردم غزه خاموش گردد. با این حال، شجاعت خبرنگاران فلسطینی و حضور روزافزون رسانه‌ها و فعالان مستقل جهانی در قالب کارزار بین‌المللی «نسل‌کشی را متوقف کنید» (أوقفوا الإبادة) موج تازه‌ای برای افشای این جنایات فراهم نموده است که در تظاهرات گسترده مردمی در شهر‌های مختلف جهان در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها نمود یافته است.

بقائی ضمن تقدیر از نهادها، رسانه‌ها و فعالانی که در جهت روشنگری و حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین تلاش می‌کنند، از همه دولت‌ها، ملت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق‌بشری به ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست با اقدام قاطع و فوری، مانع ادامه نسل‌کشی و کشتار هم‌نوعان بی‌گناه در غزه و کرانه باختری شده و زمینه محاکمه و مجازات عاملان این جنایات هولناک را فراهم کنند.

ارسال نظرات