تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرد

مقامات اسرائیل باید محاکمه و مجازات شوند

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان با اشاره به حملات بی‌رحمانه در غزه گفت: مقامات اسرائیلی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

کد خبر: ۱۸۲۸۸۱
۱۷:۲۵ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

مقامات اسرائیل باید محاکمه و مجازات شوند

دیدارنیوز: سخنگوی وزارت خارجه ایران با اشاره به جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در غزه، نوشت: مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز سه‌شنبه تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف در نوار غزه و کرانه باختری و کشتار وحشیانه مردم بی‌گناه و زنان و کودکان معصوم را به شدت محکوم کرد.

بقائی با استناد به گزارش‌های متعدد و مستند اخیر سازمان‌های بین‌المللی از جمله گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل، کمیسیون مستقل تحقیق بین‌المللی، سازمان بین‌المللی پزشکان بدون مرز، فائو، یونیسف و آنروا، تصریح کرد: اقدام رژیم اسرائیل در کشتار فلسطینیان، تخریب زیرساخت‌های حیاتی، نابودی مراکز درمانی و بهداشتی، ممانعت از ورود کمک‌های بشردوستانه و اقلام ضروری، محاصره کامل غزه و قطع آب، برق و سوخت، مصادیق بارز نسل‌کشی، جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت بوده و مقامات و سیاستگزاران رژیم صهیونیستی باید به خاطر ارتکاب این جنایات محاکمه و مجازات شوند.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به اظهارات اخیر دبیرکل سازمان ملل متحد مبنی بر فاجعه بار بودن وضعیت انسانی در غزه خاطر نشان کرد: مردم بی‌دفاع این منطقه به ویژه کودکان و زنان - آنچنانکه کمیسر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصریح کرده است - روزانه تحت بمباران شدید، گرسنگی گسترده، بیماری، کوچ اجباری و به طور کلی در معرض نابودی نظام‌مند قرار دارند و این اقدامات آشکارا با نیت پاکسازی نژادی و امحای ملت فلسطین صورت می‌گیرد.

او تأکید کرد: رژیم اسرائیل با هدف قرار دادن و کشتار عامدانه نیرو‌های امدادگر و روزنامه‌نگاران به شکلی سازمان یافته، تلاش می‌کند تا صدای مظلومیت مردم غزه خاموش گردد. با این حال، شجاعت خبرنگاران فلسطینی و حضور روزافزون رسانه‌ها و فعالان مستقل جهانی در قالب کارزار بین‌المللی «نسل‌کشی را متوقف کنید» (أوقفوا الإبادة) موج تازه‌ای برای افشای این جنایات فراهم نموده است که در تظاهرات گسترده مردمی در شهر‌های مختلف جهان در محکومیت جنایات صهیونیست‌ها نمود یافته است.

بقائی ضمن تقدیر از نهادها، رسانه‌ها و فعالانی که در جهت روشنگری و حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین تلاش می‌کنند، از همه دولت‌ها، ملت‌ها، سازمان‌های بین‌المللی و نهاد‌های حقوق‌بشری به ویژه شورای امنیت سازمان ملل خواست با اقدام قاطع و فوری، مانع ادامه نسل‌کشی و کشتار هم‌نوعان بی‌گناه در غزه و کرانه باختری شده و زمینه محاکمه و مجازات عاملان این جنایات هولناک را فراهم کنند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی