تیتر امروز

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پیشنهاد مذاکره جامع با آمریکا/ باقی: لایحه جدید دولت، خفقان و انسداد/ تهدید ۳ کشور اروپایی برای فعال‌شدن مکانیسم ماشه

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده
بررسی و تحلیل پیدایش بحران آب در کشور با کارشناس ارشد محیط زیست

محمد درویش: ۸۰ درصد آب در تهران صرف شرب می‌شود، نه کشاورزی/مدال برنز فرونشست زمین، نصیب ایران شد/ ورود فاضلاب مشهد به زمین‌های کشاورزی کشور را درگیر سونامی سرطان کرده

محمد درویش نامی آشنا برای دوست داران و طرفداران محیط زیست است اما به دلیل اظهارنظرهایش درباره وضعیت محیط زیست در کشور به چهره مردمی تبدیل شده است، او مهمان هفتمین سری از برنامه تیتر بود.
ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ریال دیجیتال؛ انقلابی در پرداخت‌ها/ تب پمپ آب، گرانی تا ۴۰ درصد!/ کاسبی تازه با اخراج اتباع

این بیستمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
رئیس مجلس می‌گوید مشت محکمی بر فرق آنها خواهیم کوبید

قالیباف: وقت، وقت انتقام است

در واکنش به حملات اسرائیل به ایران، محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد. آنها را رها نخواهیم کرد و مشت محکمی بر فرق آنها خواهیم کوبید.

کد خبر: ۱۸۵۷۶۲
۱۰:۱۲ - ۲۳ خرداد ۱۴۰۴

قالیباف: وقت، وقت انتقام است

دیدارنیوز: در واکنش به حملات اسرائیل به ایران، رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که پاسخ دردناک رزمندگان اسلام و مجازات سخت و پشیمان‌کننده در انتظار آنها و حامیانشان است..

متن پیام محمد باقر قالیباف به این شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

دست خبیث باند جنایتکار و تروریست صهیونی باری دیگر به خون فرماندهان و مجاهدان در ایران عزیز‌تر از جانمان آغشته شد؛ شهادت فرماندهان و دانشمندان غیور و شهادت طلب و جمعی از مردم بی‌گناه کشورمان را به ملت داغدار ایران، خانواده‌های معظم شهدا و رهبر معظم و مقتدر انقلاب اسلامی تبریک و تسلیت می‌گویم.

رژیم تبهکار صهیونی با حمله به مراکز مسکونی نشان داد که بزرگترین دشمن بشریت و خبیث‌ترین دشمن فرد فرد ملت ایران است، اما پاسخ دردناک رزمندگان اسلام و مجازات سخت و پشیمان‌کننده در انتظار آنها و  حامیانشان است؛ وقت، وقت انتقام است و این انتقام به هر طریقی و با هر ابزاری گرفته خواهد شد. آنها را رها نخواهیم کرد و مشت محکمی بر فرق آنها خواهیم کوبید. این ماجرا را آنها آغاز کردند، اما ما به پایان خواهیم رساند إن‌شاء‌الله.

ملت شریف ایران فرزندان رشید و مومن خود در نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران را می‌شناسند؛ شهادت آرزوی دیرینه آنها است، جانفدای ملت و مردان نبرد هستند و آماده‌اند تا  سرنوشت تلخ دشمن را محقق کنند؛ بإذن الله.

ملت عزیز!
ما در محضر الهی به خون پاک برادران شهیدمان سوگند یاد می‌کنیم که همچون کوه تا پای جان از شما و از کشور عزیزمان دفاع کنیم. خون شهدا چراغ راه ماست و ما از شما درس استقامت و استواری آموخته‌ایم. خواب را بر دشمنان شما حرام خواهیم و دشمن بار دیگر در مقابل شما زانو خواهد زد.   وَ لَیَنْصُرَنَّ اللَّهُ مَنْ یَنْصُرُهُ إِنَّ اللَّهَ لَقَوِیٌّ عَزیزٌ.

محمدباقر قالیباف
رئیس مجلس شورای اسلامی»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۷ مرداد
امروز سه‌شنبه ۰۷ مرداد
امروز سه‌شنبه ۰۷ مرداد
امروز سه‌شنبه ۰۷ مرداد