تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالفتاح نواب از عربستان خواسته که روحانی ایرانی به کشور بازگردد

نماینده ولی‌فقیه: گفته‌های قاسمیان «نظر شخصی» اوست/ شگفت‌زده شدم

عبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج در واکنش به بازداشت یک روحانی (غلامرضا قاسمیان) در عربستان گفت: با توجه به شناختی که از این کشور (عربستان) به واسطه سال‌ها توفیق خدمتگزاری در عمره و حج دارم، وقتی این صحبت‌ها را شنیدم شگفت‌زده شدم و نباید چنین سخنانی گفته می‌شد. گفته‌های این روحانی «نظر شخصی» اوست.

کد خبر: ۱۸۴۹۱۱
۱۹:۵۳ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

نماینده ولی‌فقیه: گفته‌های قاسمیان «نظر شخصی» اوست/ شگفت‌زده شدم

دیدارنیوز: نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در واکنش به بازداشت یک روحانی ایرانی در عربستان گفت: «گفته‌های این روحانی «نظر شخصی» اوست». «سیستم حکمرانی هر کشوری برای خودشان محترم است؛ لذا ما معتقدیم هر حاکمیتی اگر مبتنی بر رضایت مردمش باشد، محترم است.»

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج، سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در سخنانی در جمع زائران ایرانی در مکه، حدیثِ «الْمُؤمِنُ یَحْتاجُ اِلی تَوْفیقٍ مِنَ اللّهِ وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ وَقَبُولٍ مِمَّنْ یَنْصَحُهُ [تحف العقول، ص ۷۲۹]را از امام جواد (ع) خواند و گفت: «مومن به توفیق از جانب خداوند، واعظ و پنددهنده‌ای خودی و پذیرش نصیحت دلسوزان نیاز دارد»، یعنی نیاز مومن به واعظ و پنددهنده‌ای خودی است.

او سپس به مسائل مربوط به کلیپ منتشر شده از سوی یکی از روحانیون (غلامرضا قاسمیان) در فضای مجازی در ۲۴ ساعت گذشته اشاره کرد و افزود: با توجه به شناختی که از این کشور (عربستان) به واسطه سال‌ها توفیق خدمتگزاری در عمره و حج دارم، وقتی این صحبت‌ها را شنیدم شگفت‌زده شدم و نباید چنین سخنانی گفته می‌شد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تاکید کرد: گفته‌های این روحانی، «نظر شخصی اوست». ایشان یک نیروی فعال قرآنی است و به همین دلیل انتظار از ایشان هم بیشتر است.

نواب افزود: با این حال از مسئولان کشور میزبان (عربستان) انتظار داریم که با توجه به شخصی بودن نگاه این فرد، و به جهت احترام به خدماتی که ایشان به ترویج فرهنگ قرآنی داشته است، اجازه دهند اعمال حجش را انجام دهد و به کشور بازگردد.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به همسایگی جمهوری اسلامی ایران با ۱۵ کشور، تصریح کرد: هر کدام از این کشور‌ها نوع خاصی از حکومت را دارند، بعضی با پادشاهی، بعضی با جمهوری و بعضی هم به نحو دیگری اداره می‌شوند و سیستم حکمرانی هر کشوری هم برای خودشان محترم است، لذا ما معتقدیم که هر حاکمیتی اگر مبتنی بر رضایت مردمش باشد، محترم است.

نواب گفت: در رابطه با میزبانی این کشور برای زائران هم می‌بینیم که هر سال قدم‌های بیشتری برداشته می‌شود و خدمات بیشتری به زائران ارائه می‌شود که بخشی از آنها با سرمایه‌گذاری خود این کشور است.

او اضافه کرد: البته در تاریخ این سرزمین، هر حکومتی که بر سر کار آمده در تلاش بوده است به زائران بیت‌الله الحرام خدمت کند و تلاششان بر خدمت به زائران بوده است و در هر دوره‌ای و بویژه در عصر معاصر، توسعه مسجدالحرام و مسجدالنبی (ص) وجود داشته است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت همچنین با اشاره به تکریم زائران در کشور‌های دیگر مانند ایران و عراق هم گفت که توسعه‌هایی که امروزه درعراق در حرم امامان معصوم و یا اماکن مقدس صورت می‌گیرد کم‌سابقه است و در ایران نیز در حرم امام رضا (ع) توسعه‌هایی که انجام می‌گیرد و بویژه صحن خاتم‌الانبیا (ص) که به این حرم اضافه شده است، اقدامات بسیار بزرگی است.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور