تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان خبر داد

پرداخت دیه همه جان‌باختگان حادثه انفجار در بندرعباس

مجتبی قهرمانی، رئیس کل دادگستری هرمزگان از پرداخت دیه همه جان‌باختگان و خسارت ۸۷۰ خودروی دارای بیمه بدنه آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس خبر داد.

کد خبر: ۱۸۴۹۱۰
۱۹:۳۴ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

پرداخت دیه همه جان‌باختگان حادثه انفجار در بندرعباس

دیدارنیوز: مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: پرداخت دیه مصدومان حادثه بندر شهید رجایی که گواهی قطعی پزشکی قانونی دارند از امروز آغاز شد.

وی در ادامه افزود: افرادی که نیاز به معاینه دوباره پزشکی قانونی دارند نیز باید صبر کنند مهلت معاینه فرا برسد.

وی گفت: این افراد می‌توانند با مراجعه به معاونت اجرای احکام از معاینه انصراف داده و با مراجعه به پزشکی قانونی صدمات را قطعی را اعلام کرده و بعد از صدور گواهی فرآیند پرداخت بعد از سه روز آغاز می‌شود.

قهرمانی در خصوص پرداخت مبلغ دیه مصدومان حادثه نیز گفت: این مبلغ با توجه به اینکه هنور مقصر و میزان قصور قطعی نشده از طریق نامه نگاری با سازمان بنادر و دریانوردی به صورت علی الحساب از باب مسئولیت‌های اجتماعی و کاهش آسیب‌های بخشی از مبلغ دیه تامین و به مصدومان پرداخت می‌شود.

رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: تاکنون خسارت ۸۷۰ خودروی دارای بیمه بدنه واریز شده است.

قهرمانی در خصوص پرداخت خسارت خودرو‌های بدون بیمه بدنه گفت: مبلغ خسارت این خودرو‌ها ۲۱۰ میلیارد تومان ارزیابی شده است که با همکاری انجمن کشتیرانی و خدمات وابسته ایران در پویش «جان ایران»، بخشی از این مبلغ تامین شد و از امروز پرداخت خسارت به حساب مالکان آغاز شده و قول پرداخت مابقی خسارت نیز داده شده است.

وی افزود: مالکان خودرو‌هایی که پیامک دریافت کرده‌اند می‌توانند با بارگذاری شماره شبا یا شماره حساب، خسارت خود را دریافت کنند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان در خصوص پرداخت دیه متوفیان نیز گفت: در این حادثه ۵۸ نفر جان خود را از دست دادند که دیه همه این افراد به یک حساب مشخص واریز شده است.

قهرمانی افزود: تاکنون به ۳۳ خانواده دیه پرداخت شده است و مابقی خانواده‌ها هم خودشان مراجعه نکرده‌اند یا پیگیر تکمیل مدارک هستند.

وی گفت: در این حادثه بیش از هزار و ۵۰۰ نفر به مراکز درمانی مراجعه کردند که برای ۵۳۰ نفر درمان‌های تخصصی صورت گرفت.

رئیس کل دادگستری هرمزگان افزود: پرونده قضایی حادثه بندر شهید رجایی همچنان در حال بررسی است و علت و عوامل آن به‌زودی مشخص و با هرگونه قصور یا تخلف برخورد قاطع و قانونی می‌شود.

قهرمانی با اشاره به ارزیابی و جبران خسارت تجار در حادثه بندر شهید رجایی نیز گفت: تاکنون خسارت ۲ هزار و ۹۷۳ کانتینر ارزیابی شده است، بیشتر خسارت‌ها ضربه به بدنه کانتینر بوده و براساس برگه‌های طراحی‌شده، از نظر نمایندگان دستگاه قضایی، بیمه و شرکت سینا تایید نهایی شده است.

وی افزود: همه کالا‌های تجار پوشش بیمه‌ای داشتند، اما هنوز گزارش دقیقی از پرداخت خسارت توسط بیمه‌ها ارائه نشده و جلسات بیشتری برای پیگیری این موضوع برگزار خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان