تیتر امروز

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی
در گفت و گو با کارشناس تجارت بین الملل مطرح شد

محمدهاشمی فرد: وقتی ایران نفت دارد، اما برق ندارد/ تکرار دردناک خام‌فروشی

در برنامه گفت و گوی اقتصادی از استودیوی تلویزیونی «دیدارنیوز» با حضور دکتر محمد هاشمی‌فرد، کارشناس تجارت بین‌الملل، چالش بزرگ ایران در زنجیره جهانی خلق ثروت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود
بررسی پدیده تتلیتی‌ها و مهاجران افغانستان با یک آسیب شناس اجتماعی

مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود

در دومین برنامه از سلسله برنامه «تیتر» میزبان دکتر مجید ابهری، استاد دانشگاه و آسیب شناس اجتماعی بودیم؛ با او درباره امیر تتلو، مهاجران افغانستانی و ماجرا‌های ورزشگاه تراکتور تبریز صحبت کردیم...
احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان می‌گوید قالیباف رئیس باقی می‌ماند، اما هر کسی رقیب او باشد ۷۰-۸۰ رای می‌آورد

عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او رای می‌دهند

احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که قالیباف رئیس مجلس باقی می‌ماند؟، گفت: او رئیس باقی می‌ماند، اما هر کسی رقیب او باشد ۷۰-۸۰ رای می‌آورد. چون عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او هر کسی هم که باشد رای می‌دهند. حتی اگر رقیبی هم نداشته باشد آنها رای سفید می‌دهند. البته این روند هم در مجلس طبیعی است.

کد خبر: ۱۸۴۵۹۲
۱۸:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او رای می‌دهند

دیدارنیوز: احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان معتقد است که برخی محمدباقر قالیباف، رئیس فعلی مجلس را دوست ندارند و حاضرند به رقیب او رای بدهند.

برخی از نمایندگان معتقدند که رئیس مجلس نباید رای بالایی بیاورد چراکه ثبات او به دهن‌کجی به نمایندگان منجر می‌شود. یکی از این نمایندگان احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان است. او در مورد هیئت‌رئیسه با هم‌میهن گفت‌و‌گو کرد که در زیر آمده است:

‌ارزیابی شما از عملکرد یک‌ساله هیئت‌رئیسه چیست؟

بالاخره زحمت خود را کشیدند. البته طبیعی است که یک عده در یک سال انتخاب شوند و بعد عده دیگری جای آنها را بگیرند. روی هم رفته عملکرد آنها را خوب ارزیابی می‌کنم.

‌به نظر شما هیئت رئیسه در سال دوم تغییر می‌کند یا همین افراد باقی می‌مانند؟

احتمال یکی، دو تعویض در نایب‌رئیس، دبیر و کارپرداز وجود دارد. اما به نظرم اکثر آنها باقی می‌مانند. عده‌ای می‌آیند و عده‌ای از هیئت‌رئیسه می‌روند، اما این تغییرات محسوس نخواهد بود. تغییرات در این حد طبیعی است. 

‌به اعتقاد شما نقاط قوت و ضعف هیئت رئیسه در یک‌سال اخیر چه بود؟

قالیباف تعهد داد که من برای انتخابات ریاست‌جمهوری کاندیدا نمی‌شوم. اما مجلس سه، چهار ماهی معطل او شد. این نقطه ضعف بود. اما از آن به بعد توانست به مجلس سر و سامان دهد تا طرح و لوایح خوبی به تصویب رسید. برخی از نمایندگان دلخوری‌هایی دارند. متاسفانه هیئت رئیسه نمایندگان را پله می‌کنند تا دسترسی بیشتری به وزرا داشته باشند و مشکلات حوزه انتخابیه خود را راحت‌تر رفع کنند. این بد است و رئیس‌جمهور هم باید به وزرا تذکر دهد که با همه نمایندگان به صورت متعادل برخورد کنند نه به دلیل اینکه یک نماینده نایب‌رئیس است یا دبیر وزرا و صاحب‌منصبان به او بهای بیشتری بدهند. این عیب است.

قالیباف رئیس مجلس باقی می‌ماند؟

او رئیس باقی می‌ماند، اما هر کسی رقیب او باشد ۷۰-۸۰ رای می‌آورد. چون عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او هر کسی هم که باشد رای می‌دهند. حتی اگر رقیبی هم نداشته باشد آنها رای سفید می‌دهند. البته این روند هم در مجلس طبیعی است.

‌چرا قالیباف را دوست ندارند؟ به دلیل دیدگاه‌های سیاسی متفاوت است؟

به دلایل فکری، دلخوری و گاهی برخورد نیز می‌تواند باعث این موضوع شود. معمولاً به دلیل حاکمیت دموکراسی بهتر است رئیس مجلس رای بسیار بالایی نیاورد که بعداً فکر نکند اگر به نمایندگان دهن‌کجی کند هم ثبات دارد. به همین دلیل اگر رئیس با ۱۵۰-۱۶۰ رای بیاورد توجهش به نمایندگان بیشتر خواهد بود.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
امروز پنجشنبه ۰۱ خرداد
پرطرفدارترین ها