تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان می‌گوید قالیباف رئیس باقی می‌ماند، اما هر کسی رقیب او باشد ۷۰-۸۰ رای می‌آورد

عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او رای می‌دهند

احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که قالیباف رئیس مجلس باقی می‌ماند؟، گفت: او رئیس باقی می‌ماند، اما هر کسی رقیب او باشد ۷۰-۸۰ رای می‌آورد. چون عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او هر کسی هم که باشد رای می‌دهند. حتی اگر رقیبی هم نداشته باشد آنها رای سفید می‌دهند. البته این روند هم در مجلس طبیعی است.

کد خبر: ۱۸۴۵۹۲
۱۸:۵۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او رای می‌دهند

دیدارنیوز: احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان معتقد است که برخی محمدباقر قالیباف، رئیس فعلی مجلس را دوست ندارند و حاضرند به رقیب او رای بدهند.

برخی از نمایندگان معتقدند که رئیس مجلس نباید رای بالایی بیاورد چراکه ثبات او به دهن‌کجی به نمایندگان منجر می‌شود. یکی از این نمایندگان احمد بخشایش‌اردستانی، نماینده اردستان است. او در مورد هیئت‌رئیسه با هم‌میهن گفت‌و‌گو کرد که در زیر آمده است:

‌ارزیابی شما از عملکرد یک‌ساله هیئت‌رئیسه چیست؟

بالاخره زحمت خود را کشیدند. البته طبیعی است که یک عده در یک سال انتخاب شوند و بعد عده دیگری جای آنها را بگیرند. روی هم رفته عملکرد آنها را خوب ارزیابی می‌کنم.

‌به نظر شما هیئت رئیسه در سال دوم تغییر می‌کند یا همین افراد باقی می‌مانند؟

احتمال یکی، دو تعویض در نایب‌رئیس، دبیر و کارپرداز وجود دارد. اما به نظرم اکثر آنها باقی می‌مانند. عده‌ای می‌آیند و عده‌ای از هیئت‌رئیسه می‌روند، اما این تغییرات محسوس نخواهد بود. تغییرات در این حد طبیعی است. 

‌به اعتقاد شما نقاط قوت و ضعف هیئت رئیسه در یک‌سال اخیر چه بود؟

قالیباف تعهد داد که من برای انتخابات ریاست‌جمهوری کاندیدا نمی‌شوم. اما مجلس سه، چهار ماهی معطل او شد. این نقطه ضعف بود. اما از آن به بعد توانست به مجلس سر و سامان دهد تا طرح و لوایح خوبی به تصویب رسید. برخی از نمایندگان دلخوری‌هایی دارند. متاسفانه هیئت رئیسه نمایندگان را پله می‌کنند تا دسترسی بیشتری به وزرا داشته باشند و مشکلات حوزه انتخابیه خود را راحت‌تر رفع کنند. این بد است و رئیس‌جمهور هم باید به وزرا تذکر دهد که با همه نمایندگان به صورت متعادل برخورد کنند نه به دلیل اینکه یک نماینده نایب‌رئیس است یا دبیر وزرا و صاحب‌منصبان به او بهای بیشتری بدهند. این عیب است.

قالیباف رئیس مجلس باقی می‌ماند؟

او رئیس باقی می‌ماند، اما هر کسی رقیب او باشد ۷۰-۸۰ رای می‌آورد. چون عده‌ای قالیباف را دوست ندارند و به رقیب او هر کسی هم که باشد رای می‌دهند. حتی اگر رقیبی هم نداشته باشد آنها رای سفید می‌دهند. البته این روند هم در مجلس طبیعی است.

‌چرا قالیباف را دوست ندارند؟ به دلیل دیدگاه‌های سیاسی متفاوت است؟

به دلایل فکری، دلخوری و گاهی برخورد نیز می‌تواند باعث این موضوع شود. معمولاً به دلیل حاکمیت دموکراسی بهتر است رئیس مجلس رای بسیار بالایی نیاورد که بعداً فکر نکند اگر به نمایندگان دهن‌کجی کند هم ثبات دارد. به همین دلیل اگر رئیس با ۱۵۰-۱۶۰ رای بیاورد توجهش به نمایندگان بیشتر خواهد بود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان