تیتر امروز

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آتش‌بس شکننده!/ آمادگی ایران برای انتقال اورانیوم غنی‌شده به خارج/ تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی

این صد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند
در گفتگوی دیدار با سفیر پیشین ایران در فرانسه مطرح شد

دلفی: به صورت دِفکتو در حال اجرای آتش‌بس هستیم/ هیچ تضمینی برای تداوم آن وجود ندارد/ اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نگذشته و در حال تجهیز خود هستند/ کشور در شرایطی نیست که فرصت مذاکره را رد کند

سفیر سابق ایران در فرانسه در گفتگویی با دیدار، گفت: اسرائیلی‌ها از ضرباتی که در جنگ خوردند، نمی‌گذرند و در حال حاضر در حال تجهیز خود هستند. اگرچه فرض بر این نیست که لزوما، جنگ دوباره آغاز خواهد...
حواس مسوولان به جیب و درآمد مردم هست یا بی‌خیالند؟ به سختی ۲۰ و ۴۵ درصد افزایش حقوق می‌دهید و بعد چند برابر گرانی تحمیل می‌کنید!

دورخیز اپراتور‌ها برای گرانی اینترنت تا ۷۵ درصد!

همراه اول، ایرانسل و رایتل در نامه‌ای به رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، خواستار «اصلاح نرخ بسته‌های اینترنت» برای تامین بخشی از هزینه‌های توسعه‌ شبکه‌ خود شدند. اپراتور‌ها به افزایش پیدا نکردن تعرفه‌ اینترنت متناسب با رشد تورم و نبودن امکان سرمایه‌گذاری برای توسعه‌ ظرفیت شبکه و کاهش کیفیت خدمات و سرعت اینترنت اشاره کردند و گفته‌اند قیمت بسته‌های اینترنت همراه باید حداقل ۷۵ درصد افزایش پیدا کند!

کد خبر: ۱۸۴۱۳۶
۱۸:۵۶ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

دورخیز اپراتور‌ها برای گرانی اینترنت تا ۷۵ درصد!

دیدارنیوز: اپراتور‌های تلفن همراه در نامه‌ای به رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کردند قیمت بسته‌های اینترنت را تا هفته‌ آینده اصلاح (گران) می‌کنند.

به نقل از زومیت، همراه اول، ایرانسل و رایتل در نامه‌ای به رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، خواستار «اصلاح نرخ بسته‌های اینترنت» برای تامین بخشی از هزینه‌های توسعه‌ی شبکه‌ی خود شدند.

اپراتور‌ها در این نامه که پیوست منتشر کرده به افزایش پیدا نکردن تعرفه‌ی اینترنت متناسب با رشد تورم و نبودن امکان سرمایه‌گذاری برای توسعه‌ی ظرفیت شبکه و کاهش کیفیت خدمات و سرعت اینترنت اشاره کردند و گفته‌اند قیمت بسته‌های اینترنت همراه باید حداقل ۷۵ درصد افزایش پیدا کند.

آنها اعلام کردند افزایش تعرفه‌ی اینترنت همراه در سال گذشته کافی نبوده و «شرایط پرچالش اقتصاد کشور ناشی از تحریم‌ها و افزایش نرخ ارز در سال گذشته»، هزینه‌ی تامین تجهیزات شبکه که عمدتا خرید خارجی است را متاثر کرده و با توجه به لزوم توسعه‌ی شبکه‌های ارتباطی و به‌روزرسانی زیرساخت‌ها که پیش‌نیاز اصلی برای حفظ سطح خدمات است، در نظر دارند بسته‌های جدید خدمات داده‌های همراه خود را ارائه دهند.

بر اساس آنچه در این نامه آمده، همراه اول، ایرانسل و رایتل گفته‌اند اجرای طرح افزایش قیمت بسته‌های داده تلفن همراه می‌تواند منجر به اصلاح بهره‌برداری بهینه و سوق ترافیک کاربران به استفاده از خدمات اینترنت ثابت و کاهش تراکم شبکه‌ی موبایل شود که این موضوع موجب حمایت از طرح توسعه‌ی اینترنت ثابت فیبر نوری و پایداری بلند مدت شبکه‌ی همراه می‌شود.

اپراتور‌های مذکور در نظر دارند تا حداکثر در یک هفته‌ی آتی، بسته‌های جدید خدمات داده‌ی همراه را در بازه‌ی سقف و کف مصوبات کمیسیون در کانال‌های فروش به مشترکان ارائه دهند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۹ تير
امروز دوشنبه ۰۹ تير
امروز دوشنبه ۰۹ تير
امروز دوشنبه ۰۹ تير