تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
شیوه‌ای برای افزایش تعرفه‌های اینترنت بی‌کیفیت و محدودشده در ایران

گرانی اینترنت یا قطعی؛ انتخاب کنید!

گرانی و افزایش قیمت‌ها در ایران به اتفاقی تکراری و عادت تبدیل شده در حالی که حقوق کارگران و کارمندان با سطح تورم نمی‌خواند و بسیار پایین‌تر از آن است. اما مگر برای مسوولان و برخی شرکت‌ها مهم است؟ آنها به مردم فشار می‌آورند تا هزینه بیشتری پرداخت کنند؛ مثل اینترنت در کشور که کیفیتی ندارد و بسیار محدود است اما اپراتورها می‌گویند باید گرانتر شود!

کد خبر: ۱۸۸۷۱۶
۱۰:۲۰ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۴

گرانی اینترنت یا قطعی؛ انتخاب کنید!

دیدارنیوز: مدیرعامل ایرانسل در نشست خبری از رکورد مصرف دیتای زائران اربعین خبر داد و درباره خطر قطع اینترنت در صورت اصلاح‌نشدن تعرفه‌ها هشدار داد.

به نقل از زومیت، علیرضا رفیعی، مدیرعامل ایرانسل در نشست خبری با اصحاب رسانه، ایام اربعین را «رزمایش اپراتوری کشور» دانست و گفت: «در این ایام رکورد خوبی در تعداد کاربران رومینگ ایرانسل ثبت شد و رشد حدود ۶۲ درصدی مصرف دیتای زائرین را تجربه کردیم. برای زائران، بسته‌های تخفیفی ویژه و امکان تماس صوتی و تصویری رایگان در روبیکا فراهم شد. همچنین ۳۵ سایت شبکه ایرانسل مدرنیزه شد و با همکاری شرکت ارتباطات زیرساخت، یک خط مستقیم داده میان ایران و سرور‌های عراق ایجاد شد. در مرز‌ها نیز ۱۵ سایت سیار مستقر شد تا کیفیت ارتباط افزایش یابد.»

رفیعی افزود: «در حوزه محتوایی نیز برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیدیم؛ از جمله پخش زنده ۲۴ ساعته پیاده‌روی اربعین در روبیکا با همکاری لایمو و همچنین تولید سفرنامه‌های اختصاصی در پلتفرم‌های VOD.»

گرانی اینترنت یا قطعی؛ انتخاب کنید!

هشدار درباره کیفیت اینترنت و تعرفه‌ها

مدیرعامل ایرانسل در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دغدغه همیشگی کاربران درباره کیفیت اینترنت گفت: «کیفیت شبکه از مطالبات اصلی وزیر ارتباطات است و به صورت هفتگی پیگیری می‌شود. اما باید توجه داشت کیفیت مستقیم تحت تأثیر تعرفه‌ها قرار دارد. چند سال است که تعرفه خدمات اینترنت تغییر نکرده(!) در حالی‌که هزینه‌های ما به شدت افزایش یافته است. به‌طور مثال، هزینه برق در سه سال اخیر چند برابر شده و تجهیزات نیز مبتنی بر ارز هستند که تنها از پارسال تا امسال حدود ۴۰ درصد افزایش داشته‌اند.»

او هشدار داد: «اگر تعرفه اینترنت اصلاح نشود، باید منتظر این وضعیت باشیم که روزی چند ساعت اینترنت کشور قطع شود. این فاصله زیرساختی اجازه ادامه کار پایدار را به اپراتور‌ها نمی‌دهد.»

توسعه ۵G در دستور کار
به گفته رفیعی، با وجود نبردن مزایده توسعه نسل پنجم سیار در کشور، با کمک رگولاتوری «پهنه جدیدی برای توسعه ۵G به ایرانسل داده شده» و این اپراتور قصد دارد هزار سایت جدید را در این حوزه توسعه دهد.

چالش دکل‌های مخابراتی و تعامل با شهرداری

مدیرعامل ایرانسل درباره مشکلات اخیر مربوط به جمع‌آوری برخی سایت‌ها و دکل‌های مخابراتی توسط شهرداری‌ها نیز توضیح داد: برخی از این سایت‌ها زمانی تأسیس شدند که هنوز لایحه یا آیین‌نامه مشخصی برای دکل‌های مخابراتی وجود نداشت. از اوایل دهه ۹۰، آیین‌نامه‌ای برای احداث دکل‌ها تدوین شد که بر اساس آن، برخی از سایت‌ها مشمول ماده ۱۰۰ قانون شدند. این موضوع چندین بار به دیوان عدالت اداری کشیده شد و در نهایت کمیسیون ماده ۱۰۰ حق قانونی قلع و قمع این سایت‌ها را دارد.

او ادامه داد: «در سال ۹۴ مصوبه‌ای در شورای شهر تهران تصویب شد، اما برخی مفاد آن با موضوعات فنی مغایرت دارد. بیش از یک سال است لایحه بازنگری این مصوبه به شورا ارسال شده و همچنان منتظر تعیین تکلیف آن هستیم. اخیراً هم شاهد جمع‌آوری برخی سایت‌ها بودیم که درخواست توقف این روند را ارائه کرده‌ایم. از حمایت‌های زاکانی در این زمینه قدردانی می‌کنم و معتقدم ایشان نگاه مثبتی به موضوع دارند.»

ارسال نظرات