تیتر امروز

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ساعات سرنوشت‌ساز برای ایران/ تصمیم بزرگ ایران؛ جنگ يا صلح/ دستیابی به اطلاعات محرمانه اسرائیل

این صد و نوزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست
گزارش خبرنگار دیدار از اکران خصوصی یک مستند

عباس یاری، منتقد سینمایی: مستند ریحانه، راوی و گویای چندگانگی و ریاکاری آدم‌هاست

مسعود پیوسته، خبرنگار دیدارنیوز درباره اکران خصوصی مستند «ریحانه» و نقد و بررسی آن در حضور اهالی سینما و فرهنگ و رسانه گزارشی تهیه کرده که در ادامه می‌خوانید.
دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست
بررسی ابعاد سخنرانی پزشکیان در نیویورک در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در فرانسه

دلفی: درد امروز ما، جدای از درد فلسطین مسئله خودمان است/ اتفاق خاصی نیفتد، باید تا چند روز آینده شاهد بازگشت تحریم‌های وحشتناک هسته‌ای سازمان ملل باشیم/ اینکه ما فقط تاکید کنیم که به دنبال بمب نیستیم، کافی نیست

این که ما، موضوعی با این درجه اهمیت-یعنی، تکلیف‌مان را آژانس-را در سایه باقی مسائل فراموش کرده و فقط به تشریح بدفهمی‌ها و مواضع خصمانه اروپا، آمریکا و اسرائیل علیه کشورمان بپردازیم، فضا را به...
کشوری پر از منابع و انرژی کارش به اینجا رسیده .. مسوولان در این سال‌ها چه کرده‌اند؟ یک نماینده می‌گوید حل مشکل ناترازی به ۲، ۳ سال زمان نیاز دارد

همتی: وزیر قول داد قطعی برق بیشتر از ۲ ساعت نباشد!/ شاید در روز‌های آینده شرایط بدتر شود

عبدالحسین همتی، دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: آغاز زودتر گرما باعث شده یکسری ناهماهنگی‌ها اتفاق بیفتد، اما وزیر نیرو هم قول داده بیش از ۲ ساعت در برق خانگی در سطح کشور خاموشی نداشته باشیم. حال شاید در روز‌های آینده شرایط بدتر هم شود، چراکه در روز‌های اول گرما قرار داریم و هرچه جلوتر برویم هوا گرم‌تر خواهد شد، اما امیدواریم بتوانند این مساله را کنترل کنند!

کد خبر: ۱۸۴۰۵۰
۱۱:۱۸ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

همتی: وزیر قول داد قطعی برق بیشتر از ۲ ساعت نباشد!/ شاید در روز‌های آینده شرایط بدتر شود

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: ظاهرا وزارت نیرو برای این گرما که در اردیبهشت ماه آغاز شده آمادگی نداشته است و آغاز زودتر گرما باعث شده یکسری ناهماهنگی‌ها اتفاق بیفتد، اما وزیر نیرو هم قول داده بیش از ۲ ساعت در حوزه برق خانگی در سطح کشور خاموشی نداشته باشیم.

عبدالحسین همتی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره این‌که با شروع گرما باز هم شاهد ناترازی انرژی و قطع برق هستیم، آیا این مسئله در کمیسیون انرژی مجلس بررسی شده است و با چه راهکار‌هایی می‌توان از این ناترازی انرژی جلوگیری کرد، عنوان کرد: در کمیسیون انرژی هفته‌های قبل درباره بحث ناترازی انرژی و این که این قضیه چگونه باید مدیریت شود، جلسه داشتیم.

دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ظاهرا وزارت نیرو برای این گرما که در اردیبهشت ماه آغاز شده آمادگی نداشته است، عنوان کرد: آغاز زودتر گرما باعث شده یکسری ناهماهنگی‌ها اتفاق بیفتد، اما وزیر نیرو هم قول داده بیش از ۲ ساعت در برق خانگی در سطح کشور خاموشی نداشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: حال شاید در روز‌های آینده شرایط بدتر هم شود، چراکه در روز‌های اول گرما قرار داریم و هرچه جلوتر برویم هوا گرم‌تر خواهد شد، اما امیدواریم بتوانند این مساله را کنترل کنند.

همتی با بیان این که واقعیت این است که میزان تولید برق با مصرف هماهنگی ندارد، اظهار داشت: باید ناترازی انرژی را مدیریت کنند تا کمتر به صنایع و کشاورزی آسیب برسد، از همین رو مجبورند برق خانگی را قطع کنند و تا مشکل هم حل شود.

وی تاکید کرد: برای اینکه مشکل ناترازی انرژی و حل قطعی برق را حل کنیم به حداقل ۲ الی ۳ سال زمان داریم و اینکه باید میزان تولید برق ما بالا برود و از روش‌های مختلفی که وجود دارد استفاده کنند تا مصرف هم پایین بیاید.

این عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه با راهکار‌های مختلف می‌توان مصرف انرژی و ناترازی را مدیریت کرد، گفت: به طور مثال همین کولر‌های آبی که در حال حاضر استفاده می‌شود می‌توانند از موتور‌های جایگزین استفاده کنند تا ۶۰ درصد مصرف انرژی پایین بیاید. خود صنایع هم می‌توانند کمک‌کننده باشند یا در بخش کشاورزی می‌توانند مصرف برق‌شان را کم کنند و گواهینامه‌های بهینه‌سازی مصرف بگیرند، اما تا این اتفاق بیفتد زمان می‌برد.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی می‌دانم فعلا نمی‌توان کاری انجام داد و باید با این سبک فعلی مدیریت کنند تا این تابستان هم رد شود، اما باید با یک همت و پشتکار کار کنند تا سال آینده میزان مشکلات کمتر شود.

همتی درباره این‌که سال گذشته قطع برق صنایع صورت گرفت و همین باعث آسیب به صنعت شده است، گفت: چند پیشنهاد درخصوص قطعی برق صنعت در کمیسیون انرژی مطرح شد، یکی این‌که صنایع خودشان بیایند نیروگاه بزنند که بعضی‌ها زدند و اینگونه مشکل‌شان حل می‌شود. یکی این‌که می‌توانند از بورس انرژی بخرند که آنجا هزینه‌شان گران‌تر می‌شود.

وی گفت: مورد بعدی این بود که وزارت نیرو بیاید قیمت برق را شناور کند، به طور مثال شب‌ها که مشکل برق کمتر است یکسری از صنایع در شب کار کنند و مثلا ساعت کاری‌شان از ۸ تا ۲ نیمه شب شود که این هم می‌تواند خودش کمک‌کننده باشد یا روی بهینه‌سازی سیستم‌های خودشان کار کنند که مصرف برق‌شان کمتر شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر
امروز جمعه ۰۴ مهر