تیتر امروز

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت اول)

سید عباس نبوی: ما در بعضی از مسائل شکست‌ خوردیم/ عباس معینی: هرچه جلو آمدیم؛ تفکیک قوا و دموکراسی کمرنگ شد

"بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" موضوع مناظره‌ای با حضور آقایان سید عباس نبوی و عباس معینی به میزبانی دیدار اندیشه بود.
فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست
به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد

فرشاد مؤمنی: حرکت به سمت توزیع عادلانه قدرت، راه نجات امروز ماست

به مناسبت روز جهانی کارگر، ۱۱ اردیبهشت، گروه علمی، تخصصی صلح انجمن جامعه شناسی ایران با همکاری مدرسه مطالعات نقد اقتصاد سیاسی باشگاه اندیشه، نشستی با موضوع «جایگاه کارگران در ساخت ساختمان صلح...
پنج تصمیم به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و عبور از شرایط اوج بار به تصویب رسید

تذکر رئیس‌جمهور به وزارت نیرو و دستور مقابله با فعالیت ماینر‌های غیرقانونی

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با انتقاد از روشن شدن زودهنگام چراغ‌های معابر و خیابان‌ها پیش از فرارسیدن تاریکی به وزارت نیرو تذکر داد و در ادامه بر لزوم اقناع‌سازی افکار عمومی و جلب مشارکت آگاهانه مردم در کاهش مصرف انرژی، از طریق رسانه ملی و سایر ابزار‌های ارتباط جمعی تأکید کرد. پزشکیان همچنین دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینر‌های غیرقانونی را صادر کرد.

کد خبر: ۱۸۳۹۱۶
۱۸:۰۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

تذکر رئیس‌جمهور به وزارت نیرو و دستور مقابله با فعالیت ماینر‌های غیرقانونی

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور صرفه‌جویی را یکی از اولویت‌های قطعی دولت دانست و با اشاره به برنامه نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های اداری، اظهار داشت: دولت این مسیر را از خود آغاز کرده و قطعاً هر زمان ناگزیر به اعمال محدودیت در مصرف برق باشیم، این محدودیت ابتدا در دفاتر و محل جلسات دولت اعمال خواهد شد.

نشست بررسی راهکار‌های مدیریت مصرف انرژی شامگاه سه‌شنبه با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و با مشارکت وزرای کشور، نیرو، نفت، صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط برگزار شد.

در این جلسه رئیس‌جمهور با مطالبه گزارش عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه مصرف سوخت، بر اجرای دقیق وظایف محوله تأکید کرد و با دقت نظر روند اقدامات انجام‌شده را مورد ارزیابی قرار داد.

پزشکیان با اشاره به تلاش‌ها و اقدامات بسیار خوب و گسترده دولت طی یک‌سال گذشته برای کاهش ناترازی‌های موجود در بخش انرژی، خاطرنشان کرد: علیرغم اقدامات مؤثر صورت‌گرفته، به سبب رشد بی‌رویه مصرف و تأثیرات ناشی از تغییرات اقلیمی، همچنان با چالش‌هایی در این حوزه مواجه هستیم که پیگیری روزانه و منسجم مسئولان ذی‌ربط به‌منظور عبور موفق از دوره اوج مصرف در ماه‌های آتی را می‌طلبد.

رئیس‌جمهور در ادامه، صرفه‌جویی را یکی از اولویت‌های قطعی دولت دانست و با اشاره به برنامه نصب پنل‌های خورشیدی در ساختمان‌های اداری اظهار داشت: دولت این مسیر را از خود آغاز کرده و قطعاً هر زمان ناگزیر به اعمال محدودیت در مصرف برق باشیم، این محدودیت ابتدا در دفاتر و محل جلسات دولت اعمال خواهد شد.

پزشکیان همچنین، رعایت اصول و ملاحظات زیست‌محیطی را از الزامات اجتناب‌ناپذیر در تمامی طرح‌های مرتبط با تأمین انرژی دانست و خواستار توجه جدی به این مسئله در سطح کلیه تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات اجرایی شد.

رئیس‌جمهور با انتقاد از روشن شدن زودهنگام چراغ‌های معابر و خیابان‌ها پیش از فرارسیدن تاریکی به وزارت نیرو تذکر داد و در ادامه بر لزوم اقناع‌سازی افکار عمومی و جلب مشارکت آگاهانه مردم در کاهش مصرف انرژی، از طریق رسانه ملی و سایر ابزار‌های ارتباط جمعی تأکید کرد.

در این جلسه همچنین با تصویب و تأیید رئیس‌جمهور، پنج تصمیم مهم به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و عبور از شرایط اوج بار به تصویب رسید.

همچنین رئیس‌جمهور با تأکید بر استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی برای شناسایی مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز، بر ضرورت طراحی سازوکار قاطع، همه‌جانبه و بازدارنده برای مقابله مؤثر با این پدیده تأکید کرد.

دستور پیگیری جدی و فوری برای مقابله با فعالیت ماینر‌های غیرقانونی

رئیس جمهور در واکنش به گزارش وزیر نیرو از آخرین وضعیت بخش تولید و توزیع برق و نیز سخنان وی مبنی بر تهدید‌های پیامکی در قبال مقابله با فعالیت ماینرها، دستور پیگیری جدی و فوری این موضوع را صادر کرد.

مسعود پزشکیان در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیئت دولت، بر ضرورت تسریع در نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات و اطلاع‌رسانی دقیق در این زمینه تأکید کرد و اظهار داشت: فرهنگ‌سازی یکی از اقدامات مهم و موثر در زمینه مدیریت مصرف برق است.

رئیس جمهور همچنین بر اهمیت آگاه‌سازی و هماهنگی همه مقامات و مسئولان در استان‌ها و شهرستان‌ها در زمینه مقابله با مصرف غیرمجاز برق و به ویژه فعالیت‌های مربوط به استخراج رمزارز‌ها و ضرورت جلب مشارکت مردم در این راستا تأکید کرد.

پزشکیان با بیان اینکه دولت جهت هم‌فکری و هم‌افزایی برای مقابله با ناترازی برق، به زودی جلسه‌ای با نمایندگان مجلس خواهد داشت، افزود: هدف‌گذاری دولت صرفه‌جویی ۲ هزار مگاوات برق از طریق کاهش مصرف و مقابله با تخلفات در این زمینه است.

رئیس جمهور در واکنش به گزارش وزیر نیرو از آخرین وضعیت بخش تولید و توزیع برق و نیز سخنان وی مبنی بر تهدید‌های پیامکی در قبال مقابله با فعالیت ماینرها، ضمن صدور دستور پیگیری جدی و فوری این موضوع تصریح کرد: قطع برق بخش‌های تولیدی و صنایع آخرین انتخاب است و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا برق صنایع قطع نشود.

در این جلسه همچنین وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، گزارشی از برگزاری کنکور ۱۴۰۴ با شرکت ۱ میلیون نفر ارائه کرد.

بر اساس این گزارش ۶۳ درصد شرکت‌کنندگان در کنکور امسال خانم‌ها و ۳۷ درصد آقایان بودند. برای حفظ امنیت برگزاری کنکور امسال، ۷۰ نفر به مدت ۳۵ روز در قرنطینه قرار داشتند و با توجه به تمهیدات اتخاذ شده، این آزمون در امن‌ترین و سالم‌ترین شکل ممکن برگزار شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه گزارش مفصلی از جلسات، برنامه‌ها و اقدامات صورت گرفته برای برگزاری مطلوب مراسم اولین سالگرد شهدای خدمت ارائه کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت