تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
تاج‌بخش، رئیس سازمان هواشناسی کشور از تغییر کاربری‌ها و سیل گفت

۶ میلیمتر بارش هم باعث سیل می‌شود

سحر تاج‌بخش مسلمان، رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: تغییر کاربری‌ها سبب شده با ۶ میلیمتر بارش هم سیل رخ دهد.

کد خبر: ۱۸۳۹۰۳
۱۳:۳۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

۶ میلیمتر بارش هم باعث سیل می‌شود

دیدارنیوز: رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: زیرساخت‌های فرسوده و تغییر کاربری اراضی سبب شده تا در برخی مناطق کشور با شش میلی‌متر بارش هم سیل رخ دهد.

سحر تاج‌بخش مسلمان در حاشیه بازدید رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از واحد‌های عملیاتی سازمان هواشناسی اظهارکرد: سازمان هواشناسی به اطلاعات مربوط به تغییر کاربری‌های اراضی و زیرساخت‌های فرسوده دسترسی ندارد.

وی افزود: لایه‌های اطلاعاتی مربوط به زیرساخت‌ها و کاربری اراضی به سازمان هواشناسی در اجرای هشدار‌های مبتنی بر تأثیر کمک زیادی می‌کند، اما در حال حاضر تنها اطلاعات در دسترس سازمان داده‌های پارامتر‌های جوی است که در ایستگاه‌های هواشناسی اندازه‌گیری می‌شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: در دسترس نبودن این لایه‌های اطلاعاتی سبب می‌شود اثر بارش‌ها در مناطق مختلف نامشخص باشد، برای مثال مشخص بارش ۳۰ میلی‌متری در گیلان و شیراز چه پیامد‌هایی دارد؟

تاج‌بخش مسلمان تصریح کرد: علاوه بر این اطلاعات پایه جمعیتی، جاده‌ها و مناطق حادثه‌خیز و... نیز در پیش‌بینی مبتنی بر اثر ضروری است بنابراین تا زمانی که به لایه‌های اطلاعاتی مختلف دسترسی نباشد نمی‌توان سامانه هشدار مبتنی بر اثر را در کشور وارد فاز اجرایی کرد.

وی اضافه کرد: یکی از عوامل بروز سیل جاده چالوس و مخاطرات ناشی از آن فعالیت‌های عمرانی زیاد روی ارتفاعات آن منطقه است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه زیرساخت‌های اولیه سامانه پیش‌بینی مبتنی بر اثر سازمان هواشناسی ایجاد شده است، گفت: فاز مطالعاتی این پروژه نیز اجرایی شده و نخستین نقشه‌های پیش‌بینی مبتنی بر اثر در کشور تولید شده است، اما به دلیل کمبود و نبود بسیاری از لایه‌های اطلاعاتی، هنوز نمی‌توان آن را عملیاتی کرد.

تاج‌بخش مسلمان در ادامه از آمادگی سازمان هواشناسی برای همکاری با مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای توسعه سامانه پیش‌بینی مبتنی بر اثر خبر داد.

وی در ادامه از تلاش سازمان هواشناسی کشور برای راه‌اندازی سامانه هشدار سریع برای همه خبر داد و گفت: برای نخستین‌بار سامانه هشدار سریع برای در شهر «سندای» ژاپن و در جریان کنفرانس جهانی کاهش خطرات بلایای طبیعی سازمان ملل متحد مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، رئیس سازمان هواشناسی کشور اظهارکرد: دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانس کاپ ۲۷ (کنوانسیون چارچوب تغییرات آب‌وهوایی سازمان ملل با شعار) در شرم‌الشیخ مصر اعلام کرد که این سامانه در همه کشور‌ها راه‌اندازی شود تا بلایای چند مخاطره‌ای مدیریت شود.

تاج‌بخش مسلمان تصریح کرد: یک اصل بنیادین سامانه هشدار سریع برای همه پیش‌بینی‌های تأثیر محور است که باید به‌سرعت در کشور تکمیل و وارد فاز عملیاتی شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها