تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رئیس سازمان هواشناسی کشور مطرح کرد

بارش‌ها به محدوده نرمال رسید

سحر تاج بخش مسلمان، رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: بعد از چهارسال متوالی کم بارشی، میانگین بارش کشور به مقادیر نرمال بلند مدت رسیده است.

کد خبر: ۱۶۷۲۳۸
۱۷:۰۷ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۳

بارش‌ها به محدوده نرمال رسید

دیدارنیوز: رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: تا امروز تنها کمتر از یک میلی متر یعنی معادل حدود سه دهم درصد نسبت به بارش‌های بلند مدت کمبود داریم و اکنون بعد از چهارسال متوالی کم بارشی، میانگین بارش کشور به مقادیر نرمال بلند مدت رسیده است.

سحر تاج بخش مسلمان با بیان این خبر گفت: بر اساس داده‌های موجود استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و یزد بیش از ۳۰ درصد بارش بلند مدت خود را در سال آبی جاری تاکنون یعنی از مهر تا ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ کسب کرده‌اند.

وی افزود: در استان‌های اردبیل، اصفهان، ایلام، خراسان شمالی، خوزستان، قم، کردستان، کرمانشاه، گلستان و مازندران هم بین دو تا ۲۹ درصد بیش از نرمال باران گزارش شده است.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: با این وجود همچنان استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، بوشهر، تهران، چهارمحال و بختیاری، خراسان رضوی، زنجان، سمنان، فارس، قزوین، کرمان، کهگیلویه وبویراحمد، گیلان، مرکزی و هرمزگان بین یک تا ۳۰ درصد بارش کمتر از نرمال دریافت کرده‌اند. بیشترین کمبود بارش مربوط به استان‌های تهران، قزوین و سمنان است.

وی اضافه کرد: نکته حائز اهمیت این که بارش‌ها عمدتاً از نوع سیلابی و با تمرکز در بازه‌های کوتاه مدت زمانی کوتاه مدت است که نه تنها موید افزایش رخداد‌های حدی ناشی از پیامد‌های تغییر اقلیم است بلکه می‌تواند تلفات و خسارات بیشتری برای کشور و زیرساخت‌های آن داشته باشد.

رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: لذا ضمن این که از یک سو ضرورت تقویت زیرساخت‌های فرسوده، لایروبی رودخانه‌ها، سازگاری بیشتر با اکوسیستم‌های موجود و حفظ پایداری سرمایه‌های زیست محیطی با هدف افزایش تاب آوری آن‌ها در برابر مخاطرات جوی و اقلیمی بدیهی است، از سوی دیگر باید حتما توجه داشت که علیرغم بارش‌های مناسب امسال، به سبب کم بارشی چهار سال گذشته و عدم جمع آوری بهینه آب‌های شیرین به ویژه در پایین دست، همچنان در کشور، مدیریت مصرف آب باید در دستور کار مردم و مسئولین قرار داشته باشد.

بر اساس اعلام روابط عمومی سازمان هواشناسی کشور، تاج بخش مسلمان افزود: ضمن اینکه بر توسعه زیرساخت‌های جمع آوری آب در پایین دست با شیوه‌های سنتی و همچنین روش‌های به روز دنیا، با توجه به تغییر نوع بارش‌ها در کشور، توصیه موکد می‌شود.

ارسال نظرات