تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
روسای جمهور ایران و روسیه روند پیشرفت همکاری‌ها و پروژه‌های مشترک را مثبت ارزیابی کردند

جزییات گفتگوی پزشکیان و پوتین؛ آرزوی موفقیت برای مذاکرات هسته‌ای

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در تماس تلفنی، آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. پوتین ضمن آرزوی موفقیت برای مذاکرات هسته‌ای که میان ایران و آمریکا در جریان است اعلام کرد که روسیه آمادگی دارد مساعدت‌های فنی لازم را در این زمینه ارائه کند.

کد خبر: ۱۸۳۸۵۳
۱۷:۰۰ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

جزییات گفتگوی پزشکیان و پوتین؛ آرزوی موفقیت برای مذاکرات هسته‌ای

دیدارنیوز: روسای جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه در گفت‌وگوی تلفنی ضمن مرور مناسبات دوجانبه و آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی بر عزم مشترک برای تعمیق همکاری‌های راهبردی و اجرای کامل توافقنامه جامع همکاری میان دو کشور تأکید کردند.

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در تماس تلفنی، آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.

روسای جمهور دو کشور با ابراز خرسندی از سطح ممتاز، سازنده و دوستانه مناسبات میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه، روند پیشرفت همکاری‌ها و پروژه‌های مشترک، به‌ویژه در حوزه‌های پولی و بانکی، حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای و انرژی را مثبت ارزیابی کردند.

در این گفت‌و‌گو، پزشکیان و پوتین، امضای توافق‌نامه همکاری جامع راهبردی میان دو کشور را نشانه‌ای روشن از عمق روابط تهران و مسکو و نقطه عطفی در تحکیم همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری و امنیتی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه دانستند و بر عزم و اراده مسئولان عالی‌رتبه دو کشور برای اجرای کامل این توافق‌نامه تأکید کردند

ولادیمیر پوتین همچنین ضمن آرزوی موفقیت برای مذاکرات هسته‌ای که میان ایران و آمریکا در جریان است اعلام کرد که روسیه آمادگی دارد مساعدت‌های فنی لازم را در این زمینه ارائه کند.

در آغاز این گفت‌وگوی تلفنی، رئیس‌جمهور روسیه با ابراز تأسف از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی استان هرمزگان، جان‌باختن تعدادی از هموطنان ایرانی را به دولت و ملت ایران تسلیت گفت و رئیس‌جمهور کشورمان نیز از ابراز همدردی دولت روسیه و مشارکت آن کشور در عملیات اطفای حریق این حادثه قدردانی کرد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر