تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

کنایه موسوی به سفیر «روسیه» در ایران

سید رسول موسوی، دستیار وزیر امور خارجه کشورمان در صفحه توییتر خود نوشت: «‏اثر گلوله توپ روس‌ها بر گلدسته بارگاه امام رضا (ع) نوروز۱۲۹۱ شمسی. از تاریخ بیاموزیم، ولی در آن نمانیم. در تاریخ ماندن به سود روابط میان ملت‌ها نیست.»

کد خبر: ۱۲۲۰۷۳
۱۲:۱۱ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۰

کنایه موسوی به سفیر «روسیه» در ایران

دیدارنیوز: دستیار وزیر امور خارجه کشورمان با تصویری از اثر گلوله توپ روس‌ها بر گلدسته بارگاه امام رضا (ع) در نوروز ۱۲۹۱ شمسی و همچنین ادای احترام سفیر روسیه به مجسمه «الکساندر گریبایدوف» بنیان گذار معاهده ترکمنچای در صفحه توییتر خود نوشت: در تاریخ ماندن به سود روابط میان ملت‌ها نیست.

سید رسول موسوی در صفحه توییتر خود نوشت: «‏اثر گلوله توپ روس‌ها بر گلدسته بارگاه امام رضا (ع) نوروز۱۲۹۱ شمسی. از تاریخ بیاموزیم، ولی در آن نمانیم. در تاریخ ماندن به سود روابط میان ملت‌ها نیست.»

برخی از اقدامات اخیر سفیر روسیه در تهران از جمله ادای احترام وی به مجسمه «الکساندر گریبایدوف» بنیان گذار معاهده ترکمنچای به مناسبت روز دیپلمات و انتشار تصاویر مرتبط با آن با واکنش‌ها و انتقاداتی از سوی برخی رسانه‌ها و افکار عمومی ایران مواجه شده است.

اخیرا سخنگوی وزارت خارجه نیز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به تازگی برخی از اقدامات سفیر و سفارت روسیه در تهران باعث ایجاد حساسیت‌هایی در افکار عمومی مردم ایران و فضای مجازی شده و آیا این اقدامات و این بازخورد‌ها در مدت اخیر با واکنشی از سوی وزارت خارجه ایران همراه بوده یا نه، با توجه به نوع روابط ایران و روسیه تصریح کرد: روابط ایران و روسیه یک روابط چند لایه و چند بعدی است. ما شاهد همکاری‌های راهبردی دو کشور در زمینه‌های مختلف هستیم. آقای رئیس جمهور سفری به روسیه داشتند و ملاقاتی طولانی، پرمحتوا و پرنکته بین روسای جمهور دو کشور انجام گرفت. دو کشور برای گسترش روابط با یکدیگر مصمم هستند. با یکدیگر در سازمان‌های بین المللی هم پیمانی دارند. ایران در موضوعات مختلف از مواضع روسیه در عرصه‌های بین المللی حمایت کرده، روسیه نیز از مواضع ایران در عرصه‌های مختلف حمایت کرده است و این هم راستایی دو کشور را در حوزه سیاست خارجی نشان می‌دهد. دو کشور با حفظ منافع یک رابطه ممتازی دارند و بر گسترش روابط تأکید دارند.

وی افزود: هر دیپلمات برجسته و سفیر پخته‌ای می‌داند که نباید اقدامی انجام دهد که احساسات مردم کشور میزبانش جریحه دار شود و این با روابط ممتاز دو کشور همخوان نیست. طبیعی است که این مسائل از مسیر جاری خود منتقل شده و باز هم منتقل می‌شود.

منبع: ایسنا
برچسب ها: روسیه ایران
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
0
0
روسیه و ..... عربی تا ایران را باخاک یکسان نکنند دست از سر ما بر نمیدارند ،حرم امام رضا که سهل است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
0
0
1 - کنایه به اصلاح طلب است نه به سفیر
2 - مجسمه گریبایدوف نه بنای یادبود
3 - توپ بستن حرم زمان گریبایدوف نبوده
4 - یه کمی مطالعه کنید
5 - .....
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۶
0
0
قابل توجه روس پرستان و حزب پوتینی ها
این اقدام خبیثانه و پلیدانه سفیر منحوس روس مردم را بیشتر به روس ها متنفر کرده است. این دشمن های در لباس میش خیلی بدتر از شیطان هستند. ما نمی دانستیم اینطور مناره ام رضا را زده اند. مرگ بر روس ها مرگ بر سفیر خبیث روس
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها