تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
روس‌ها به خاطر منافع شان حاضر نیستند یک قدم به نفع ما حرکت کنند

فعال سیاسی: سفر «رئیسی» به مسکو دستاورد ملموسی نداشت

آقایی، فعال سیاسی اصلاح طلب درباره سفر رئیس جمهور به روسیه گفت: معتقدم رفتن آقای رئیسی در این شرایط به روسیه آن هم با این وضعیت استقبال و بدون دستور کار مشخص، دستاورد چندانی برای ما نداشت و از آن‌هایی هم که در گذشته بوده است چیزی حاصل نکرده‌ایم.

کد خبر: ۱۲۰۵۷۷
۱۰:۲۸ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۰

رئیس جمهور

دیدارنیوز: یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه روس‌ها به خاطر منافع شان حاضر نیستند یک قدم به نفع ما حرکت کنند، گفت: نزدیکی به روسیه و چین در صورتی که هدف مشخصی برای امتیازگیری از آن‌ها به نفع منافع ملی نداشته باشیم فایده‌ای ندارد.

هدایت آقایی درباره سفر رئیس‌جمهور به روسیه و دستاورد‌های این سفر برای کشور گفت: فکر می‌کنم سفر آقای رئیسی و قبل از آن سفر آقای قالیباف به روسیه یکی از ضعیف‌ترین تحرکات سیاست خارجی ایران به دلایل مختلف بوده است. از یک سو بحث پروتکل‌ها مطرح است که بعضی انتقادات درباره‌اش درست و بعضی از آن‌ها ممکن است صحیح نباشد، اما در مجموع پروتکل‌هایی که برای ایران گذاشتند نسبت به اروپا، اسرائیل و کشور‌های دیگر در سطح پایین‌تری بود.

این عضو حزب کارگزاران سازندگی ادامه داد:، اما خارج از پرداختن به موضوع رعایت پروتکل‌ها معتقدم اگر در نزدیکی به روسیه و چین هدف مشخصی مبنی بر گرفتن امتیازات به نفع منافع ملی نداشته باشیم چندان امتیاز خاصی برای ما ندارد به اضافه این که تصمیماتی که در گذشته گرفته شد باعث شد آن خط اعتباری ۱۰ الی ۱۵ میلیاردی که روسیه قرار بود به ایران بدهد اجرایی نشود.

وی افزود: در مراودات بازرگانی هم مشاهده می‌کنیم کالا‌های ایرانی از سوی روسیه برگشت خورده می‌شود و بیشترین سخت گیری درباره کالا‌های کشور ما دیده می‌شود. ما امروز در رده بالای جهان از نظر انرژی، نفت و گاز قرار داریم، اما این کشور به عنوان یک خط راهبردی در بحث انرژی محکم ایستاده تا صادرات گازش را به اروپا داشته باشد و بسیار هم نگران این است که یک روی روابط ایران با غرب بهبود پیدا کند و ایران بتواند صادرات گازی به اروپا انجام دهد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب خاطرنشان کرد: چرا ما باید انرژی‌مان را زیر پای خودمان حبس کنیم، اما روسیه چنین کاری را انجام نمی‌دهد و حاضر نیست درآمد ۱۴۰ الی ۱۵۰ میلیارد دلاری صادرات گازش را به اروپا به خاطر روابطش با ایران قربانی کند.

وی بیان کرد: نمی‌دانم چرا دولت‌مردان و کسانی که سیاست خارجی را رقم می‌زنند مسائل را با جزئیاتش مشاهده نمی‌کنند و نمی‌بینند که روس‌ها حاضر نیستند به خاطر منافع شان یک قدم به نفع ما حرکت کنند؟

آقایی گفت: معتقدم رفتن آقای رئیسی در این شرایط به روسیه آن هم با این وضعیت استقبال و بدون دستور کار مشخص، دستاورد چندانی برای ما نداشت و از آن‌هایی هم که در گذشته بوده است چیزی حاصل نکرده‌ایم. به طور مثال با خوشحالی اعلام کردند ما به عضویت پیمان شانگ‌های درآمده‌ایم، اما بعداً مشاهده کردیم که فقط به عنوان عضو ناظر در آنجا هستیم!

وی تاکید کرد: سفر رئیس جمهور با آن تبلیغاتی که برایش صورت گرفت دستاورد ملموسی نداشت و در ذهن مردم هم چیزی اضافه نکرد و دستاورد اقتصادی نداشته است. به نظر من آقایان به مشکلات داخلی مردم بپردازند و برای مسائل بیرونی به این شکل وقت نگذارند.

منبع: ایلنا
برچسب ها: روسیه ایران
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها