تیتر امروز

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پلیس می‌گوید این تحقیقات مربوط به یک «طرح مشکوک برای هدف قرار دادن یک مکان خاص» است

پلیس بریتانیا، ۴ ایرانی را بازداشت کرد

پلیس ضدتروریسم بریتانیا مدعی شد که پنج مرد از جمله چهار شهروند ایران را به ظن «برنامه‌ریزی اقدام تروریستی برای هدف قرار دادن مکان خاص» بازداشت کرده است.

کد خبر: ۱۸۳۶۹۳
۰۹:۱۵ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

پلیس بریتانیا، ۴ ایرانی را بازداشت کرد

دیدارنیوز: پلیس ضدتروریسم بریتانیا شامگاه شنبه سوم ماه مه از بازداشت پنج مرد از جمله چهار شهروند ایران به ظن «برنامه‌ریزی اقدام تروریستی برای هدف قرار دادن مکان خاص» خبر داد. پلیس اعلام کرد که این بازداشت‌ها در چارچوب عملیات پیش‌گیری و به فرماندهی پلیس متروپولیتن انجام شده است.

بنابر بیانیه پلیس متروپولیتن لندن، یک مرد ۲۹ ساله در منطقه سوئیندون، یک مرد ۴۶ ساله در غرب لندن، یک مرد ۲۹ ساله در منطقه استاک‌پورت و یک مرد ۴۰ ساله در منطقه راچدیل بازداشت شده‌اند که همه شهروند ایران هستند. همچنین مردی در شهر منچستر بازداشت شده است که سن و تابعیت او همچنان تایید نشده است.

به گفته پلیس بریتانیا، چهار شهروند ایرانی بر اساس قانون مبارزه با تروریسم بریتانیا به ظن «آماده‌سازی برای ارتکاب به اقدام تروریستی» بازداشت شده‌اند و نفر پنجم نیز تحت قانون «پلیس و شواهد کیفری» بازداشت شده است. هر پنج نفر در حال حاضر در بازداشت پلیس هستند.

پلیس بریتانیا اعلام کرد که در چارچوب تحقیقات این پرونده ماموران در حال بازرسی از چندین ملک مسکونی در حومه منچستر، لندن و سوئیندون هستند.

پلیس می‌گوید این تحقیقات مربوط به یک «طرح مشکوک برای هدف قرار دادن یک مکان خاص» است. مأموران با محل هدف قرار گرفته تماس گرفته‌اند و توصیه‌ها و حمایت‌های لازم را ارائه داده‌اند، اما به دلایل عملیاتی جزئیات بیشتری منتشر نشده است.

دومینیک مورفی، فرمانده عملیات ضدتروریسم پلیس متروپولیتن گفت: «سرعت این تحقیقات بسیار بالا است و ما با مسئولان مکان مورد نظر در تماس هستیم و آنها را در جریان آخرین تحولات می‌گذاریم.»

مورفی افزود: «تحقیقات هنوز در مراحل ابتدایی است و ما در حال بررسی مسیر‌های مختلف برای شناسایی انگیزه احتمالی و همچنین هرگونه خطر دیگر برای عموم مردم هستیم.»

مورفی همچنین گفت: «می‌دانیم که این موضوع ممکن است باعث نگرانی مردم شود. از عموم می‌خواهیم هوشیار بمانند و اگر چیزی مشکوک مشاهده کردند یا شنیدند، حتما با ما تماس بگیرند.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر
امروز يکشنبه ۱۶ آذر