تیتر امروز

قراردادهای سنگین ترامپ با همسایگان ایران/ جراحی پول ملی یا بازی با صفرها؟/ مسوولانی که گرانی را انکار می‌کنند!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قراردادهای سنگین ترامپ با همسایگان ایران/ جراحی پول ملی یا بازی با صفرها؟/ مسوولانی که گرانی را انکار می‌کنند!

این چهاردهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: آماده‌ام به اختلافات عمیق با ایران پایان دهم/ توافقات صد‌ها میلیارد دلار‌ی ترامپ با عربستان و قطر/ الحاق مشروط ایران به کنوانسیون پالرمو
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: آماده‌ام به اختلافات عمیق با ایران پایان دهم/ توافقات صد‌ها میلیارد دلار‌ی ترامپ با عربستان و قطر/ الحاق مشروط ایران به کنوانسیون پالرمو

این نود و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ اوکراین و خونریزی ادامه دارد

زلنسکی پیشنهاد روسیه را رد کرد؛ آتش‌بس یک‌ماهه، نه ۳ روزه

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین پیشنهاد آتش‌بس سه‌ روزه روسیه را نمایشی خواند و خواستار یک آتش‌بس یک‌ماهه شد.

کد خبر: ۱۸۳۶۷۵
۱۸:۱۹ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

زلنسکی پیشنهاد روسیه را رد کرد؛ آتش‌بس یک‌ماهه، نه ۳ روزه

دیدارنیوز: به گزارش رسانه‌های اوکراین، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور این کشور پیشنهاد آتش‌بس سه‌روزه روسیه را نمایشی خواند و آن را رد کرد؛ او در عوض مطابق با پیشنهادی که از سوی آمریکا ارائه شده، خواستار یک آتش‌بس یک‌ماهه شد.

زلنسکی روز شنبه ۳ مه (۱۳ اردیبهشت) به خبرنگاران گفت: «الگوی پیشنهادی آمریکا، آتش‌بس بدون قید و شرط است. ما از همین الگو پیروی می‌کنیم. اینکه این آتش‌بس از آن تاریخ (۷ مه) یا تاریخی دیگر آغاز شود، ترجیحاً زودتر، بله، بیایید برای ۳۰ روز تلاش کنیم. چرا آتش‌بس ۳۰ روزه؟ چون رسیدن به هیچ توافقی در عرض سه، پنج یا حتی هفت روز ممکن نیست.»

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، پیش‌تر پیشنهاد کرده بود که از هفتم تا نهم ماه مه، همزمان با مراسم سالانه «روز پیروزی» در مسکو که نمایندگان خارجی برای شرکت در آن دعوت شده‌اند، آتش‌بس برقرار شود. زلنسکی گفت که نمی‌تواند امنیت شرکت‌کنندگان در این مراسم را تضمین کند.

تبادل حملات پهپادی میان روسیه و اوکراین

در تحولی دیگر، به گفته مقامات محلی، در نتیجه حملات هوایی روسیه در اواخر روز جمعه دست‌کم ۴۷ نفر در شهر خارکیف زخمی شدند. پهپاد‌ها به ساختمان‌های مسکونی، زیرساخت‌های غیرنظامی و چندین خودرو آسیب رساندند.

پس از این حملات، رئیس‌جمهور زلنسکی خواستار حمایت قوی‌تر و قاطع‌تری از سوی متحدان اوکراین شد.

او بامداد شنبه در پلتفرم ایکس نوشت: «در حالی که جهان در تصمیم‌گیری تردید دارد، تقریباً هر شبی در اوکراین به یک کابوس مرگبار تبدیل می‌شود. اوکراین به دفاع هوایی تقویت‌شده نیاز دارد. تصمیماتی قوی و واقعی از سوی شرکایمان، آمریکا، اروپا و همه کسانی که به‌دنبال صلح هستند، لازم است.»

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که روسیه شب گذشته ۱۸۳ پهپاد انفجاری و فریب‌دهنده به پرواز درآورد. از این تعداد، ۷۷ فروند توسط پدافند هوایی اوکراین منهدم شد و ۷۳ پهپاد دیگر نیز احتمالاً در اثر جنگ الکترونیک از بین رفتند. همچنین گزارش شده که روسیه دو موشک بالستیک شلیک کرده است.

در همین حال، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که سامانه‌های پدافندی این کشور طی شب گذشته ۱۷۰ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرده‌اند. همچنین هشت موشک کروز و سه موشک هدایت‌شونده نیز رهگیری شده‌اند.

در جنوب روسیه، طبق اعلام وینیامین کوندراتیِف، فرماندار منطقه کراسنودار، در پی حمله پهپادی به شهر بندری نووُروسیسک در ساحل دریای سیاه، چهار نفر زخمی شدند.

این موج تازه از حملات در حالی صورت می‌گیرد که آمریکا و اوکراین روز چهارشنبه توافق‌نامه‌ای در زمینه مواد معدنی کمیاب اوکراین امضا کردند. این توافق که ماه‌ها در دست مذاکره بود و به آمریکا امکان دسترسی به منابع عظیم معدنی اوکراین را می‌دهد، می‌تواند به تداوم کمک‌های نظامی به کی‌یف کمک کند، به‌ویژه در شرایطی که نگرانی‌ها درباره احتمال کاهش حمایت‌ها از سوی دونالد ترامپ در جریان مذاکرات صلح با روسیه افزایش یافته است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۷ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۷ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۷ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۷ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها