تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

زلنسکی خطاب به پوتین؛ به جای مراقبت از شهروندان، دیگران را مقصر می‌دانی!

پس از حمله تروریستی مرگبار به سالن یک کنسرت در نزدیکی مسکو، زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین به اظهارات پوتین همتای روس خود پاسخ داد و گفت که رئیس‌جمهور روسیه به جای مراقبت از شهروندان خود تلاش می‌کند دیگران را مقصر معرفی کند.

کد خبر: ۱۶۳۰۵۶
۱۰:۴۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳

زلنسکی: پوتین به جای مراقبت از شهروندانش، خود تلاش می‌کند دیگران را مقصر معرفی کند

دیدارنیوز: ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین، در پاسخ به اظهارات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه درباره حادثه «کشتار مسکو»، او را به تلاش برای «تحمیل مسئولیت حمله مسکو به اوکراین» متهم کرد.

پوتین، شنبه ۴ فروردین، در سخنرانی تلویزیونی خود گفت که بر اساس اطلاعات اولیه، عاملان حمله به مرکز تجاری «کروکوس»، «سعی می‌کردند به اوکراین فرار کنند و روزنه‌ای برای عبور از مرز‌ها داشته‌اند».

به نقل از العربیه، زلنسکی، شامگاه شنبه در پاسخ به چنین اظهاراتی، گفت پوتین به‌دنبال راهی است که تا اوکراین را در ارتباط با کشتاری که در سالن کنسرت در حومه مسکو رخداد، مقصر بداند.

زلنسکی افزود که «کاملا قابل پیش‌بینی» بود که پوتین تا ۲۴ ساعت پس از واقعه ساکت خواهد ماند تا از طریق بتواند اوکراین را به حادثه مسکو مرتبط بداند.

رئیس جمهوری اوکراین همچنین گفت که تعداد صد‌ها هزار «تروریستی» که پوتین برای قتل و کشتار به جنگ علیه اوکراین فرستاده است برای «بازداشتن تروریست‌ها در داخل» روسیه «مطمئنا کافی» است.

زلنسکی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: «آنچه روز گذشته در مسکو رخ داد واضح است: پوتین و دیگر مزدوران تنها خواستند که طرف دیگر را مقصر جلوه دهند. همواره چنین روش‌هایی به‌کار می‌برند».

وزارت کشور روسیه، شنبه تایید کرد که مظنونان حمله روز جمعه به سالن کنسرت در حومه مسکو که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفته است، «شهروندان خارجی» بودند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای بدون ذکر ملیت چهار مظنون دستگیر شده آن‌ها را اتباع بیگانه معرفی کرد.

در همین راستا رسانه‌های روسیه و یک نماینده این کشور نیز پیشتر اعلام کرده بودند که برخی ازمظنونان حمله مسکو تبعه تاجیکستان هستند.

بنا بر آخرین آمار‌ها منابع روسی شمار قربانیان حمله شامگاه جمعه به مرکز تجاری کروکوس درحومه مسکو به ۱۵۴ کشته و ده‌ها زخمی افزایش یافته است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد