تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
شاخص کل ۶۱ هزار واحد افت کرد

ریزش سنگین بورس در ابتدای هفته

امروز شنبه، بازار سرمایه برخلاف روز‌های گذشته کاهش قابل توجهی را تجربه کرد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش بیش از ۶۱ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۱۶ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۱۸۳۶۶۱
۱۳:۳۸ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

ریزش سنگین بورس در ابتدای هفته

دیدارنیوز: روز شنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۶۱ هزار و ۱۱۶ واحد افت کرد و به رقم سه میلیون و ۱۱۶ هزار و ۸۰۷ واحد رسید.

امروز (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاخص هم‌وزن نیز ۱۰ هزار و ۸۷۶ واحد کاهش داشت و در عدد ۹۳۳ هزار و ۷۲۰ واحد ایستاد.

تالار شیشه‌ای در ۱۸ روز کاری اخیر و در شرایطی که بازار‌های ارز و طلا تحت تاثیر مذاکرات و بهبود مناسبات بین‌المللی روند کاهشی دارند، تنها چهار روز منفی را سپری کرده و سایر روز‌ها سبزپوش بوده است.

امروز در اولین روز کاری هفته تعداد سهام مثبت بورس ۸۲ عدد و سهام منفی ۲۶۹ عدد بود. تعداد خریداران نیز به ۱۰۹ هزار نفر رسید و به طور کلی بازار ۱.۹۵ درصد کاهش داشت.

همچنین امروز ۶۳۸ هزار فقره معامله به ارزش حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فارس، فولاد و وبملت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس داشتند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به خودرو، وبصادر و وتجارت اشاره کرد.

امروز شاخص فرابورس ایران نیز افت ۲۵۶ واحد را تجربه کرد و به ۲۶ هزار و ۸۷۱ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۶۱ هزار فقره و ارزش آن ۱۵۴ هزار میلیارد تومان بود.

مارون، آریا و ومپنا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. مهرمام، وپایا و کانسار نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

تالار شیشه‌ای از روز سه‌شنبه (۱۹ فروردین) پس از اعلام خبر گفت‌وگوی غیرمستقیم ایران با ایالات متحده که روز شنبه در عمان انجام شد روند صعودی به خود گرفت.

پیش از آن بازار سهام در ایران از روز دوم آبان ۱۴۰۳ صعودی شده بود و در ادامه، رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شد. روز ۲۳ دی‌ماه کانال ۲.۹ میلیون را از دست داد. در هفته‌های پایانی سال گذشته این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود و چهار مرتبه کانال ۲.۸ میلیون را از دست داد. ۲۱ اسفند نیز به پایین کانال ۲.۷ میلیون سقوط کرد که ۲۵ اسفند مجددا آن را تصاحب کرد. ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ به کانال ۲.۸ میلیون صعود کرد. ۲۴ فروردین پس از حدود ۹۰ روز مجددا از مرز ۲.۹ میلیون واحد گذشت. روز ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ نیز برای اولین بار وارد کانال ۳ میلیون واحد شد.

به نظر می‌رسد متغیر‌های سیاسی اثر مثبتی بر بازار سهام و رشد شاخص کل داشته است. امیدواری به رفع تنش‌های سیاسی که با آغاز مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان ایجاد شده و هم‌چنین احتمال تصویب لوایح پالرمو و سی‌اف‌تی می‌تواند اثر مثبتی بر بازار سهام داشته باشد؛ چراکه به گفته کارشناسان، حل مناقشات بین‌المللی از یک‌سو با کاهش ریسک‌های سیستماتیک و ایجاد شفافیت، فضای امن‌تری برای فعالیت‌های اقتصادی منجر می‌شود و از سوی دیگر، مسیر تعاملات ایران با نظام مالی جهانی را هموار می‌سازد.

عمده کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس تا قبل از ریزش‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد