تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.

ریزش سنگین بورس؛ ۹۷ درصد از نمادها منفی شدند!

معاملات امروز (شنبه) سهام در جهت کندل معاملاتی روز گذشته بسته شد و در پایان بورس امروز، شاخص کل با ریزش ۶۱ هزار و ۷۰۰ واحدی که معادل ۲.۹۸ درصد این شاخص است، روبه‌رو شد.

کد خبر: ۱۶۹۷۵۰
۱۳:۵۴ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳

ریزش سنگین بورس؛ ۹۷ درصد از نمادها منفی شدند!

دیدارنیوز: بازار سهام پس از ترور اسماعیل هنیه با ریسک سیستماتیک جدید مواجه شد و شاخص‌های بورسی سقوط سنگینی را تجربه کردند. این روند در بورس امروز نیز دیده شد و قیمت ۹۸ درصد از سهم‌های بازار پایین آمد.

معاملات امروز سهام در جهت کندل معاملاتی روز گذشته بسته شد و در پایان بورس امروز، شاخص کل با ریزش ۶۱ هزار و ۷۰۰ واحدی که معادل ۲.۹۸ درصد این شاخص است، روبه‌رو شد. بر این اساس، شاخص کل در پایان معاملات امروز در سطح دو میلیون و ۶ هزار واحدی ایستاد.

در طرف دیگر، قیمت معاملات سهم‌های کوچک بازار سهام نیز کاهش شدیدی پیدا کرده است؛ به طوری که شاخص هم‌وزن بازار در پایان بورس امروز ۱۹ هزار و ۸۸۸ واحد که معادل ۳.۰۲ درصد این شاخص است، کاهش ارتفاع داد و به سطح ۶۳۷ هزار واحد رسید.

گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران در روز جاری، حجم معاملات را ۱۰.۸ میلیارد برگه سهم و ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی) را چهار هزار و ۳۹۴ میلیارد تومان نشان می‌دهد. همچنین باید گفت در بورس امروز گروه صندوق‌های طلا بیش از سایر رقبا افزایش قیمت پیدا کرده است.

ریزش سنگین بورس؛ ۹۷ درصد از نمادها منفی شدند!

ورود و خروج پول حقیقی

تراز پول حقیقی در سهام، مانند روز معاملاتی گذشته، امروز منفی بود. به طوری که در پایان بورس امروز حدود ۱.۵ همت پول حقیقی از بازار سهام خارج شده است. موضوع دیگر اینکه تا لحظه تنظیم این گزارش حدود ۵۸ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شده است.

بیشترین ارزش معاملات

در جریان معاملات امروز سه سهم فملی، فزر و فولاد بیشترین ارزش معاملات و سهم‌های شستا، ذوب و وبملت به‌ترتیب بیشترین حجم معاملات را ثبت کرده‌اند. همچنین سهم فارس نیز بیشترین ارزش بازار را در اختیار خود گرفت.

ورود پول هوشمند

بیشترین خالص خرید حقیقی نیز به سهم‌های فزر، خگستر و وساپا تعلق گرفت. همچنین در جریان معاملات امروز سهم‌های وسپه، هجرت و آردینه ورود پول هوشمند داشتند. در سوی دیگر، فیلتر‌های بورسی نشان می‌دهند پول هوشمند از نماد‌های بوعلی، حکشتی و پردیس خارج شده است.

شایان ذکر است بیشترین سرانه خرید حقیقی در سهم‌های بمپنا، سدشت و ورنا رقم خورد. همچنین فاما در جریان معاملات امروز بیشترین فشار تقاضا را ثبت کرد. در مقابل، بیشترین فشار عرضه نیز در نماد اعتلا بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد