تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پرونده هسته‌ای ایران

ادعای روبیو؛ جمهوری اسلامی نباید از حضور بازرسان هسته‌ای یا آمریکایی هراسی داشته باشد

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز ادعا کرد که جمهوری اسلامی نباید از حضور بازرسان هسته‌ای و حتی بازرسان آمریکایی هراسی داشته باشد.

کد خبر: ۱۸۳۶۱۹
۰۹:۲۷ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴

ادعای روبیو؛ جمهوری اسلامی نباید از حضور بازرسان هسته‌ای یا آمریکایی هراسی داشته باشد

دیدارنیوز: مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا ادعا کرد، جمهوری اسلامی "نباید از بازرسی‌های هسته‌ای، حتی بازرسی‌های آمریکایی‌ها، هراسی داشته باشد". "تهران تایمز" در گزارشی رافائل گروسی را به اختلال در مذاکرات هسته‌ای متهم کرد.

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت (۱ مه) در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز تصریح کرد که "جمهوری اسلامی نباید از حضور بازرسان هسته‌ای و حتی بازرسان آمریکایی هراسی داشته باشد". 

روبیو این سخنان را در بحبوحه مذاکرات و تلاش‌های دیپلماتیک میان ایران و آمریکا بیان کرده است.

جمهوری اسلامی و آمریکا تا کنون در سه دور مذاکرات هسته‌ای را ادامه داده‌اند، اما دور چهارم مذاکرات که قرار بود روز شنبه ۱۳ اردیبهشت برگزار شود، بنا به دلایل "تدارکاتی و فنی" به تعویق افتاده است. برخی رسانه‌های غربی گزارش دادند دلایل واقعی تعویق دیدار مقامات ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تهران تایمز: گروسی مذاکرات هسته‌ای را مختل می‌کند

روزنامه انگلیسی‌زبان "تهران تایمز" به نقل از منابع مطلع خود مدعی شد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، "تحت فشار تروئیکای اروپا (آلمان، فرانسه و بریتانیا) باعث تشدید اختلال در مذاکرات میان ایران و آمریکا شده است".

به نوشته این روزنامه وابسته به "سازمان تبلیغات اسلامی" گروسی با "ارائه اطلاعات و گزارش‌های گمراه‌کننده به طرف آمریکایی، تلاش می‌کند این‌گونه القا کند که اظهارات ایران درباره وضعیت فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آمیزش با واقعیت مطابقتی ندارد".

ادعای روبیو؛ جمهوری اسلامی نباید از حضور بازرسان هسته‌ای یا آمریکایی هراسی داشته باشد

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اخیرا در گفت‌و‌گو با روزنامه فرانسوی لوموند اعلام کرده بود که ایران فاصله زیادی تا دستیابی به بمب اتمی ندارد.

گروسی توسعه سلاح هسته‌ای را به حل یک پازل تشبیه کرد و افزود که ایران "قطعات این پازل را دارد و ممکن است روزی بتواند آنها را کنار هم بگذارد".

این هشدار گروسی آمریکا، اسرائیل و کشور‌های منطقه را بسیار نگران کرده است. آمریکا و اسرائیل تلاش می‌کنند به هر نحوی که شده مانع دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای شوند. آمریکا اعلام کرده است که در حال حاضر مذاکره و مسیر دیپلماسی را ترجیح می‌دهد و به این خاطر هم مذاکره هسته‌ای با ایران را آغاز کرده است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار‌ها تهدید کرده که در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای گزینه حمله نظامی به ایران همچنان روی میز است.

جروزالم پست: عربستان با حمله اسرائیل به ایران مخالفتی ندارد

روزنامه اسرائیلی جروزالم پست" در گزارشی نوشته است در ظاهر، عربستان در حال حاضر با هرگونه حمله اسرائیل به مراکز هسته‌ای ایران مخالف است و از توافق هسته‌ای جدیدی که مذاکرات بر سر آن جریان دارد، حمایت می‌کند.

موضع اصلی عربستان در حال حاضر حمایت از راه‌حل دیپلماتیک برای بحران هسته‌ای ایران است. به نوشته جروزالم پست، اما سناریو‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌تواند باعث تغییر موضع ریاض شده و به عادی‌سازی روابط با اسرائیل منجر شود.

طبق این گزارش عربستان سعودی در اصل با یک حمله هوایی اسرائیل به برنامه هسته‌ای تهران که به طور کامل موفق باشد و به آنها آسیبی نرساند، مخالفتی ندارند.

آنگونکه در این گزارش آمده است، نگرانی اصلی آنها این است که چنین حمله‌ای ممکن است به اندازه کافی موفق نباشد و تهدید همچنان باقی بماند و در نتیجه، ایران برای دستیابی به سلاح هسته‌ای مصمم‌تر شود یا با حمله تلافی‌جویانه، اقتصاد عربستان را هدف قرار دهد و برخی از شهر‌های این کشور را ویران کند.

به نوشته این روزنامه اسرائیلی، جمهوری اسلامی در سال ۲۰۱۹ بخش‌های بزرگی از اقتصاد عربستان را هدف قرار داد و ریاض همچنان معتقد است که نمی‌تواند در برابر چنین حمله‌ای دفاع کند به همین دلیل سعودی‌ها دیپلماسی را ترجیح می‌دهند و حتی مقامات ارشد خود را برای نزدیک‌تر شدن به ایران اعزام کرده‌اند تا از ریسک‌های بالا برای خود و منطقه اجتناب کنند. 

جروزالم پست نوشته است با این حال، اگر اسرائیل این ریسک بزرگ را بپذیرد و نتیجه‌ای ایده‌آل بدون آسیب به ریاض و با حذف تهدید هسته‌ای ایران به دست آورد، احتمال دارد سعودی‌ها از موضع محتاطانه خود فاصله گرفته و به دنبال نزدیکی بیشتر با اسرائیل به عنوان محافظ و متحد خود باشند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی