تیتر امروز

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل

سپاه: پایگاه‌های هوایی مبدا تهاجم به ایران، هدف گرفته شد/ تکذیب ترور احمدی‌نژاد

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
پس این همه زمانی که گذشته به کجا رسیده‌ایم؟ چند ماه دیگر وقت لازم است؟ اقتصاد ایران در اوج است که عجله ندارید؟

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص بنای تعلل یا تعجیل در بررسی لوایح پالرمو و CFT ندارد

وضعیت بد اقتصادی در کشورمان و گرانی‌ها و افزایش شدید قیمت‌ها که مردم را دچار مشکلات زیادی کرده، ظاهرا برای برخی از مسوولان اهمیت زیادی ندارد و مردم همچنان باید تا می‌توانند «تحمل» کنند! چرا؟ چون مجمع تشخیص مصلحت نظام، بنای تعلل یا تعجیل در بررسی لوایح پالرمو و CFT ندارد.

کد خبر: ۱۸۳۵۷۶
۲۰:۳۱ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص بنای تعلل یا تعجیل در بررسی لوایح پالرمو و CFT ندارد

دیدارنیوز: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع تشخیص مصلحت بنای تعلل و یا تعجیل در بررسی لوایح پالرمو و CFT ندارد، زیرا معتقد هستیم که باید همه زوایای این لوایح برای اعضا روشن شود!

به نقل از مجمع تشخیص مصلحت نظام، جلسه روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت مجمع تشخیص مصلحت نظام با حضور آیت الله آملی لاریجانی و سران سه قوه، اعضای حقیقی و حقوقی مجمع، فقهای شورای نگهبان، رئیس کل بانک مرکزی و سرپرست وزارت اقتصاد برگزار شد.

در ابتدای این جلسه آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تبریک دهه کرامت و ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها با اشاره به دستور کار جلسه صحن مجمع مبنی بر رسیدگی به لایحه پالرمو، از جریانات سیاسی که مجمع را متهم به تعلل یا تعجیل در رسیدگی به این لوایح می‌کنند گلایه کرد و گفت: مجمع تشخیص بنای تعلل و یا تعجیل در بررسی این لوایح را ندارد، زیرا معتقد هستیم که باید همه زوایای این لوایح برای اعضا روشن شود، در این راستا چندین ماه بررسی لایحه پالرمو و CFT در دستور کار کمیسیون مشترک قرار داشت و این لوایح با حضور مسئولان و کارشناسان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به دومین جلسه بررسی لایحه پالرمو در صحن مجمع تشخیص گفت: مجمع این لوایح را با دقت و متانت بررسی می‌کند و این فضا سازی‌های سیاسی از سوی گروه‌های مختلف اشتباه است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن تسلیت حادثه دردناک فاجعه بندر شهید رجایی که منجر به جان باختن و مجروحیت عده زیادی از هم وطنان عزیز شد و خانواده‌های زیادی داغدار شدند، گفت: از درگاه الهی برای درگذشتگان رحمت واسعه و برای مجروحان شفای عاجل خواستاریم و از همه کسانی که برای اطفای حریق تلاش کردند، به ویژه دستگاه‌های اجرایی، نیرو‌های مسلح و دولت تشکر می‌کنم.

رئیس مجمع از دستگاه‌های ذی ربط خصوصا قوه قضائیه خواست درتعقیب مسببان این حادثه و برخورد قانونی با آن‌ها تلاش کنند و با اتخاذ تدابیر جدی از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کنند و تاکید کرد: دستگاه‌های ذی ربط با رسیدگی به وضعیت خانواده‌های داغدار تلاش کنند تا از آلام آن‌ها کاسته شود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد