تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
نگاهی انسانی و دردمندانه به حادثه غم‌انگیز بندرعباس

«تن‌ها در آتش»؛ به یاد جان‌باختگان بندر

قطعه موسیقی بی‌کلام «تن‌ها در آتش» به یاد جان‌باختگان حادثه «اسکله شهید رجایی» بندرعباس منتشر شد.

کد خبر: ۱۸۳۴۹۵
۱۱:۰۱ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

«تن‌ها در آتش»؛ به یاد جان‌باختگان بندر

دیدارنیوز: قطعه موسیقی بی‌کلام «تن‌ها در آتش» به آهنگسازی و نوازندگی آیدین نورمحمدی به یاد جان‌باختگان حادثه «اسکله شهید رجایی» بندرعباس منتشر شد.

آیدین نورمحمدی آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی، قطعه موسیقی بی‌کلام «تن‌ها در آتش» را با نگاهی انسانی و دردمندانه، به یاد جان‌باختگان حادثه ناگوار اسکله شهید رجایی بندرعباس ساخته و منتشر کرده است.

«تن‌ها در آتش» با فضایی سرشار از اندوه و همدلی، روایتگر درد و فقدانی است که این حادثه تلخ بر دل خانواده‌ها و جامعه بر جای گذاشته است. نورمحمدی با ترکیبی از ساز‌های سنتی و مدرن؛ پیانو و کمانچه تلاش کرده است تا احساسی ناب و صادقانه به شنونده منتقل کند؛ احساسی که هم مرثیه و هم یادآور اهمیت جان انسان‌هاست.

نورمحمدی درباره قطعه «تن‌ها در آتش» گفت: این اثر تلاشی است برای همراهی با بازماندگان این فاجعه و ادای احترام به عزیزانی که در آتش جان باختند. امیدوارم بتوانم با موسیقی، اندکی از بار این اندوه را سبک‌تر کنم.

«تن‌ها در آتش» در پلتفرم‌های معتبر موسیقی در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است. برای شنیدن قطعه اینجا مراجعه کنید.

آیدین نورمحمدی متولد ۱۳۶۸ در ارومیه است. او فعالیت هنری خود را از نوجوانی آغاز کرده و در حوزه موسیقی کلاسیک ایرانی و موسیقی تلفیقی فعالیت می‌کند. در کارنامه هنری او ساخت قطعات مستقل، همکاری با گروه‌های مختلف موسیقی، و. به چشم می‌خورد. آثار نورمحمدی معمولاً با رویکردی اجتماعی، انسانی و احساسی خلق می‌شوند و تلفیقی خلاقانه از سنت و نوگرایی را در خود دارند.

انفجار بزرگی شنبه (ششم اردیبهشت) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست که تاکنون ۷۰ کشته، یکهزار و ۲۰۰ مصدوم و ۶ مفقودی برجا گذاشته و هنوز علت قطعی این حادثه مشخص نشده است. محمد آشوری تازیانی استاندار هرمزگان در پی وقوع حادثه انفجار و جانباختن جمعی از هموطنان، سه روز عزای عمومی در این استان اعلام کرد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان