تیتر امروز

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود
دیدار روند لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع را بررسی کرد

برگشت از بهارستان به پاستور/ لایحه‌ای که سر نخواستنش دعوا بود

لایحه پر سر و صدای مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع پس از سر و صدا‌های زیاد از بهارستان به سمت پاستور برگشت، لایحه‌ای که با امضای رئیس جمهور به مجلس رفت، اما ماندنی نشد.
جنگ حماس و اسرائیل

حماس به یک شرط اسرای اسرائیلی را آزاد می‌کند

یک مقام حماس از آمادگی این گروه برای آزادی گروگان‌های اسرائیلی در ازای آتش‌بس ۵ ساله خبر داد.

کد خبر: ۱۸۳۳۷۳
۱۶:۵۱ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

حماس به یک شرط اسرای اسرائیلی را آزاد می‌کند

دیدارنیوز: یک مقام حماس که نخواست نامش فاش شود روز شنبه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فرانسه اعلام کرد این گروه آمادگی دارد برای پایان دادن به جنگ غزه، توافقی را بپذیرد که شامل آزادی تمامی گروگان‌های باقی‌مانده در یک مرحله و برقراری آتش‌بس پنج ساله باشد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که قرار است هیاتی از حماس در قاهره با میانجی‌گران دیدار کند. پیش‌تر در ۱۷ آوریل، حماس با رد پیشنهاد اسرائیل برای برقراری آتش‌بسی ۴۵ روزه در ازای آزادی ۱۰ گروگان اعلام کرده بود که با توافق‌های «جزئی» موافق نیست.

حماس همواره تاکید کرده که هرگونه توافق آتش‌بس «باید به پایان کامل جنگ، خروج نیرو‌های اسرائیلی از غزه، مبادله اسرا و ورود فوری و کافی کمک‌های بشردوستانه به این منطقه» منجر شود.

در مقابل، اسرائیل خواهان آزادی تمامی گروگان‌ها و خلع سلاح حماس و سایر گروه‌های مسلح در غزه است، موضوعی که حماس آن را «خط قرمز» می‌داند.

در جریان حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳، نیرو‌های حماس ۲۵۱ نفر را به گروگان گرفتند که به‌گفته ارتش اسرائیل از این میان ۵۸ نفر همچنان در غزه نگهداری می‌شوند.

پیش‌تر، در جریان آتش‌بسی که از ۱۹ ژانویه تا ۱۷ مارس برقرار بود، ۳۳ گروگان به اسرائیل بازگردانده شدند که هشت نفر از آنها فوت شده بودند. در مقابل، حدود هزار و ۸۰۰ زندانی فلسطینی از زندان‌های اسرائیل آزاد شدند.

بر اساس آمار تشکیلات بهداشتی غزه که تحت کنترل حماس است، از زمان آغاز مجدد حملات اسرائیل در ۱۸ مارس تاکنون دست‌کم ۲ هزار و ۶۲ فلسطینی کشته شده‌اند و شمار کل قربانیان جنگ در غزه به ۵۱بیش از نفر رسیده است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد
امروز جمعه ۱۰ مرداد